İlk aldığım gün ısınmasına şahitlik ettim, bir hafta boyunca da ısınma sorunları oldu ama hani öyle bu ısınma ne ya? Diyeceğimiz kadar değil. İki hafta sonra pil kendini adapte edince bütün problem çözüldü. 2 saat, 3 saat video izlesem bile ısınmıyor. Oyun oynamıyorum.
A35 alma düşüncem var, ısındığı şikayetleri gördüm. Isındığı doğru mu?
Yüksek parlaklıkta oyun oynanılan her cihaz ısınır öyle inanılmaz elde tutulamayacak kadar bir sıcaklığa ulaşacağını düşünmüyorum o fiyat bandında daha dengeli bir cihaz yok gibi bir şey zaten.
Adaptasyon geçirmiş gibi bir şey demedim, adapte olma süreci dedim de optimizasyon süreci gibi bir anlama geliyor. O anlamda söyledim.Adaptasyon falan mı geçirmiş pil. Öyle şey mi olur?
S21 FE ve A55 A35 den o kadar üstünmü o fiyat farkında değer mi S23 ten bağımsızBence bütçenizi biraz daha yükseltin S23 FE gibi alternatiflere yönelin daha iyidir.
S21 FE ve A55 A35'ten o kadar üstünmü o fiyat farkında değer mi S23 ten bağımsız.
Evet pil kendini sizin kullanımınıza göre optimize ettiği için ilk 2 hafta pilden tamamen verim alamazsınız. 2-3 hafta geçtikten sonra en optimize şekilde çalışır batarya.Adaptasyon falan mı geçirmiş pil. Öyle şey mi olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.