Samsung A35 vs POCO X5 Pro

Bütçe
15 Bin TL

Black X6

Centipat
Daha fazla  
15 bin TL bütçem var, arada bir oyun oynarım (ağır oyunlar değil) arada bir fotoğraf çeksem bile kameranın ortalama üstü olması benim için önemli. Bunların haricinde iyi batarya ve güçlü bir işlemci arıyorum. A35 en makul cihaz gibi geliyor ama daha iyisininde olabileceğini düşünüyorum ve POCO X5 Pro, A35'e muadil olabilecek bir cihaz. Hangisi sizce daha mantıklı? Farklı telefon önerisinde de bulunabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
15 bin TL bütçem var, arada bir oyun oynarım (ağır oyunlar değil) arada bir fotoğraf çeksem bile kameranın ortalama üstü olması benim için önemli. Bunların haricinde iyi batarya ve güçlü bir işlemci arıyorum. A35 en makul cihaz gibi geliyor ama daha iyisininde olabileceğini düşünüyorum ve POCO X5 Pro, A35'e muadil olabilecek bir cihaz. Hangisi sizce daha mantıklı? Farklı telefon önerisinde de bulunabilirsiniz.

A35 tabii ki de,

Aslında X5 Pro işlemci gücü bakımından daha kuvvetli. Fakat yazılımı, kamerası, güvenliği, kalitesi vs. A35'den geride. Hemde eski bir makine, X7 serisi çıktı artık. X5 alınmamalı.

Sebebi nedir peki?

Ayrıca A35'in ekranı ile ilgili kronik sorunlar olduğunu söylüyorlar.

Her telefonun kronigi var (özellikle X3 serisi kronik anakart) herhangi bir soruna rastlamadim şu ana kadar babama 2024 Temmuz gibi aldım sorunsuz kullaniyor. Güçlü işlemci arıyorsan X6 Pro'ya bak. A35 çok daha denfeli bir cihaz X5 Pro'daki 4 sene önce çıkan 778G'ye o kadar para verilmez.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı