UMuDo Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 54 22 Ağustos 2024 #1 Merhaba, anneme yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Bütçem 15.000 TL civarında. Bu iki telefon arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? Teşekkürler. Redmi Note 13 Pro Buy - Xiaomi Türkiye Redmi Note 13 Pro Buy: 200 MP OIS kamera, 67 W turbo şarj, Optik Görüntü Sabitleyici ile Ultra-net 200 MP kamera www.mi.com https://app.hb.biz/mxTlYqVa0Q63 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2024
Merhaba, anneme yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Bütçem 15.000 TL civarında. Bu iki telefon arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? Teşekkürler. Redmi Note 13 Pro Buy - Xiaomi Türkiye Redmi Note 13 Pro Buy: 200 MP OIS kamera, 67 W turbo şarj, Optik Görüntü Sabitleyici ile Ultra-net 200 MP kamera www.mi.com https://app.hb.biz/mxTlYqVa0Q63
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.346 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #2 A35 öneririm. Artı 0 Eksi
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #3 UMuDo dedi: Merhaba, anneme yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Bütçem 15.000 TL civarında. Bu iki telefon arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? Teşekkürler. Redmi Note 13 Pro Buy - Xiaomi Türkiye Redmi Note 13 Pro Buy: 200 MP OIS kamera, 67 W turbo şarj, Optik Görüntü Sabitleyici ile Ultra-net 200 MP kamera www.mi.com https://app.hb.biz/mxTlYqVa0Q63 Genişletmek için tıkla... Annem içinde kendim içinde alacak olsam A35 alırdım. Artı 0 Eksi
UMuDo dedi: Merhaba, anneme yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Bütçem 15.000 TL civarında. Bu iki telefon arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? Teşekkürler. Redmi Note 13 Pro Buy - Xiaomi Türkiye Redmi Note 13 Pro Buy: 200 MP OIS kamera, 67 W turbo şarj, Optik Görüntü Sabitleyici ile Ultra-net 200 MP kamera www.mi.com https://app.hb.biz/mxTlYqVa0Q63 Genişletmek için tıkla... Annem içinde kendim içinde alacak olsam A35 alırdım.
mashiro Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.311 Makaleler 4 Çözümler 37 22 Ağustos 2024 #4 2 cihazıda almazdım. Samsungun giriş orta seviye cihazları tercih edilebilir gibi değil. Xiaomide de aynısı poco ve redmiler içinde geçerli. Artı 0 Eksi
2 cihazıda almazdım. Samsungun giriş orta seviye cihazları tercih edilebilir gibi değil. Xiaomide de aynısı poco ve redmiler içinde geçerli.
KS KS UMuDo Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 54 22 Ağustos 2024 #5 mashiro dedi: 2 cihazıda almazdım. Samsungun giriş orta seviye cihazları tercih edilebilir gibi değil. Xiaomide de aynısı poco ve redmiler içinde geçerli. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz? GucukBey dedi: Annem içinde kendim içinde alacak olsam A35 alırdım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Başka öneriniz var mı? Artı 0 Eksi
mashiro dedi: 2 cihazıda almazdım. Samsungun giriş orta seviye cihazları tercih edilebilir gibi değil. Xiaomide de aynısı poco ve redmiler içinde geçerli. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz? GucukBey dedi: Annem içinde kendim içinde alacak olsam A35 alırdım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Başka öneriniz var mı?
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #6 UMuDo dedi: Ne önerirsiniz? Teşekkürler. Başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Annen giriş seviye kullanıcı mı yoksa kemra falan kullanıyor mu? Bence en iyisi A35 ama Realme 11 Pro'da bir seçenek olabilir. Artı 0 Eksi
UMuDo dedi: Ne önerirsiniz? Teşekkürler. Başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Annen giriş seviye kullanıcı mı yoksa kemra falan kullanıyor mu? Bence en iyisi A35 ama Realme 11 Pro'da bir seçenek olabilir.
KS KS UMuDo Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 54 22 Ağustos 2024 #7 GucukBey dedi: Annen giriş seviye kullanıcı mı yoksa kemra falan kullanıyor mu? Bence en iyisi A35 ama Realme 11 Pro'da bir seçenek olabilir. Genişletmek için tıkla... Nırmal günlük kullanım için alıyorum. A35 aklıma yattı.Sadece kutu içinden adaptör çıkmamasu kötü. Artı 0 Eksi
GucukBey dedi: Annen giriş seviye kullanıcı mı yoksa kemra falan kullanıyor mu? Bence en iyisi A35 ama Realme 11 Pro'da bir seçenek olabilir. Genişletmek için tıkla... Nırmal günlük kullanım için alıyorum. A35 aklıma yattı.Sadece kutu içinden adaptör çıkmamasu kötü.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #8 UMuDo dedi: Nırmal günlük kullanım için alıyorum. A35 aklıma yattı. Sadece kutu içinden adaptör çıkmamasu kötü. Genişletmek için tıkla... Artık Çinliler dışında hepsi öyle. 200-300TL'ye alırsınız bir adaptör, orijinale gerek yok. Artı 0 Eksi
UMuDo dedi: Nırmal günlük kullanım için alıyorum. A35 aklıma yattı. Sadece kutu içinden adaptör çıkmamasu kötü. Genişletmek için tıkla... Artık Çinliler dışında hepsi öyle. 200-300TL'ye alırsınız bir adaptör, orijinale gerek yok.