Çok aşırı bir fark yok kamera kaliteleri aşağı yukarı aynı işlemcide çok az bir fark var o da arada ki fiyat farkına değmez. İlk defa bir a serisine bu telefonla ısınabildim a34 ten sonra a serisi güzelleşti. Normalde m ve a serisi hoşuma gitmeyen serilerdi.Samsung a35 ile a55 arası nekadar fark var
Xiaomininde Isınmayan Herhangi Bir Telefonu Var Mı Bilmem Hocam.Samsung a35 ile a55 arası nekadar fark var
Anladığım kadarıyla xiaomi den uzak durmak en iyisi fakat ben a35 i de ısınıyor diye duydum
Oynayacağınız oyuna bağlıdır hocam. Örnek olarak PUBG de her telefon ısınır genel anlamda herhangi ısınma donma olacağını samsunglarda sanmıyorum.Peki a35 genel oyunda ısınır mı
A35 ilk zamanlarda gerçekten ısınıyordu yalan yok. Sanırım telefon kurulum yaptığından dolayı öyleydi aradan bir ay geçtikten sonra ısınma sorunu kalmadı cihaz optimazyonu güncellemeri geldi yaptıktan sonra kılıfla oyun oynadığımda sadece bir ılıma oluyor oyunu da başladıktan sonra 2 3 saat aralıksız oynarım.Samsung a35 ile a55 arası nekadar fark var
Anladığım kadarıyla xiaomi den uzak durmak en iyisi fakat ben a35 i de ısınıyor diye duydum
Yani ısınma olacağını zannetmiyorum Brawl stars ne kadar zorlayabilir ki ?Brawl stars seviyorumdeneyen oldumu nasılsın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.