Samsung A35 vs Xiaomi Redmi Note 13 Pro

Serars

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar

Bu iki telefon arasında kaldım. Bütçem maksimum 15 bin civarında. İş için bazen yoğun kullanımlarım olacak. Bu yüzden iyi video, fotoğraf çekebilmem de lazım. Ayrıca telefonun hızlı çalışması da ve uzun süre güncelleme alması da. önemli. Uzun ömürlü telefonlar tercihimdir. :) 8 yıldır kullandığım emektar Huawei telefonumu artık depolama yetersizliği nedeniyle emekli etmek istiyorum.

Ayrıca bazen çekim sırasında kablolu kulaklık da kullanmam gerekiyor. Redmi'de jak girişi bulunuyor fakat Samsung'da yok. Böyle bir durumda Samsung'da bu işi nasıl çözerim. Type-C dönüştürücü işe yarar mı?

Redmi biraz daha cazip geliyor ama yine de kararsızım. Çevremdekiler de genelde Samsung öneriyor. Siz ne önerirsiniz. Deneyimleri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a35-256-gb-8-gb-ram-samsung-turkiye-garantili-siyah-p-HBCV000062LEFO?magaza=Hepsiburada

Merhaba arkadaşlar.

Bu iki telefon arasında kaldım. Bütçem maksimum 15 bin civarında. İş için bazen yoğun kullanımlarım olacak. Bu yüzden iyi video, fotoğraf çekebilmem de lazım. Ayrıca telefonun hızlı çalışması da ve uzun süre güncelleme alması da. Önemli. Uzun ömürlü telefonlar tercihimdir. :) 8 yıldır kullandığım emektar Huawei telefonumu artık depolama yetersizliği nedeniyle emekli etmek istiyorum.

Ayrıca bazen çekim sırasında kablolu kulaklık da kullanmam gerekiyor. Redmi'de jak girişi bulunuyor fakat Samsung'da yok. Böyle bir durumda Samsung'da bu işi nasıl çözerim? Type-C dönüştürücü işe yarar mı?

Redmi biraz daha cazip geliyor ama yine de kararsızım. Çevremdekiler de genelde Samsung öneriyor. Siz ne önerirsiniz? Deneyimleri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a35-256-gb-8-gb-ram-samsung-turkiye-garantili-siyah-p-HBCV000062LEFO?magaza=Hepsiburada

Hocam merhaba maksimum bütçenizi öğrenebilir miyim?

15 bin TL'yi aşmamaya çalışıyorum hocam.

16800 TL'ye Honor 200 var fiyatına değer bir düşünün derim ama eğer bütçe artmazsa A35 al her türlü Note 13 Pro işlemcisini beğenmiyorum.

16800 TL'ye Honor 200 var fiyatına değer bir düşünün derim ama eğer bütçe artmazsa A35 al her türlü Note 13 Pro işlemcisini beğenmiyorum.

Teşekkür ederim hocam. Önerini inceleyeceğim.

A35 kamerası nasıldır. Dediğim gibi bazen iş için anlık kaliteli foto ve video çekmem gerekebiliyor. İstenilen kaliteyi verir mi sizce? Bir de şu jak olmadan kablolu kulaklık işini nasıl çözebilirim?

Teşekkür ederim hocam. Önerini inceleyeceğim.

A35 kamerası nasıldır. Dediğim gibi bazen iş için anlık kaliteli fotoğraf ve video çekmem gerekebiliyor. İstenilen kaliteyi verir mi sizce? Bir de şu jak olmadan kablolu kulaklık işini nasıl çözebilirim?

Kamerası tatmin eder deneyimlemiştim işinizi görür diye düşünüyorum. Jak olmadan ya kablosuz kulaklık ya da dönüştürücü falan kullanmanız gerekir. Direkt Type-C kablolu kulaklık da olabilir.

Kamerası tatmin eder deneyimlemiştim işinizi görür diye düşünüyorum. Jak olmadan ya kablosuz kulaklık ya da dönüştürücü falan kullanmanız gerekir. Direkt Type-C kablolu kulaklık da olabilir.
Teşekkürler hocam

13 Pro. Bence gayet güzel telefon. Yazılımdan dolayı haterlari var ama ben xiamoi kullananlar tanıdım hiç sıkıntı yaşayan görmedim.

Bence de öyle bir telefon fakat çok kötü yorumlar almış bir model olması kafamı karıştırdı. Genel olarak Redmi ve A35 karşılaştırmasında herkes A35 al diyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı