Samsung'un sitesinden.Nereden alıyorsunuz ki hocam?
Samsung'un sitesinden.Nereden alıyorsunuz ki hocam?
Bence en iyisi orijinal almaktır. Öbür şarj aletleri her telefona uyumlu olduğu için çıkış voltajını ayarlayamaz her telefona göre. Bu bataryaya zarar verir. Kendi orijinalini al bence.
Eki Görüntüle 2472645
Şu durumda almadım şarj. Kendi sitesinde satılan 25W'lık yeterli mi acaba bunu şarj etmeye?
Spigen bende kullanıyorum ve Samsung'larla tam uyumlu ve orj şarj aleti olarak gorunuyor.
İade etmenize gerek yoktu. 25W ile 45W arasında bayağı fark var iade etmeseydiniz. 15W Samsung orj şarj aleti vardı 25W Spigen'e gecince yarım saat daha hızlı doldu. Bence tekrardan alın.
Samsung PPS olduğundan güvenebilirsiniz.
Bakalım memnun kalmazsam onu da alırım. Şarj etme süresi benim için pek önemli değil çünkü.
Şarj etme süresi onemli değil ama acil durumlarda veya hemen bir yere gitmen lazım şarjın az? Bu durumlar için hızlı şarj çok onemli. Ama onun dışında ikisinin arasındaki tek fark, şarj hızları.
Neyse teli zor olsa da aldık. Bu arada tüm yardımcı olan üyelere teşekkür ederim, özellikle sana hem model hem de indirim önerin için.
Eki Görüntüle 2472645
Şu durumda almadım şarj. Kendi sitesinde satılan 25W'lık yeterli mi acaba bunu şarj etmeye?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.