Hocalarım,
Aktif olarak kullandığım 2 tane telefon var. O yüzden pahalı tutarsa yaptırmayı düşünmüyorum. Bataryayı ise kendim internetten alıp yine kendim takacağım. Pahalı tutarsa köşeye atarım artık.
Çok lazım değilse 3. telefona gerek yok bence.
Hocalarım,
Aktif olarak kullandığım 2 tane telefon var. O yüzden pahalı tutarsa yaptırmayı düşünmüyorum. Bataryayı ise kendim internetten alıp yine kendim takacağım. Pahalı tutarsa köşeye atarım artık.
Ekranda sorun olduğunun kanısına nereden vardınız hocam?Sorun bataryadan değil ekrandan dolayı boşuna batarya alma ayrıca o cihazı Sökmen için ekranı da ayırman lazım. Gerekli ekipmanların yoksa o ekranı ayırırken kesinkes ekranı kırarsın.
Telefon tamiri ile uğraşıyorum, pili bozuk cihazın ekranı karararak hayata veda etti demişsiniz. %90 ekran kırıldığı için oldu bu. Diyelim ki ekran sağlam yine de A5 serisi (A50 gibi güncel modeller hariç ) ekran komple kasaya yapışık ve vidalar tam ekranın altında. Ekranı sökmek için ince bakır tel ve ekran seperatörü lazım. Bu ikisi olmadan ekranı sökmek neredeyse imkansız. Pili değiştirmek için de ekranı sökmeniz lazım.Ekranda sorun olduğunun kanısına nereden vardınız hocam?
İşini görüyor muydu? Ne kadar masrafı gidecek bunları hesapladın mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.