Samsung A50 açılış ekranında kalıyor

babalarx

Hectopat
Merhaba ardakaşlar, yaklaşık 3 yıldır kullanmakta olduğum telefonumu dün akşam yüzde 100 ile şarjdan aldım. 15 dakika telefonda Instagram vesaire dolaşırken bir anda dondu ve kapandı. Telefon hiçbir şekilde tepki vermedi. Bütün tuşlara bastım. Her şeyi denedim. Şarja taktım. Hiç tepki vermedi. Ama bugün şarja taktığı da daire içinde şimşek işareti çıktı ve ses yükseltme ile güç tuşuna basınca ekran açılış ekranında kalıyor. Sorun yazılımsal mı ya da anakart mı yandı?

Anakart ile alaklı olsa telefon hiçbir tepki vermezdi. Bence telefonu bilgisayara bağlayıp bilgisayar üzerinden stock ROM'unu yükle.

Öncelikle teşekkürler. Android menüsüne giremiyorum şu an. Açılış ekranında kaldı ve kapatma yaptığımda (ses kısma ve güç) telefon kapanmıyor geri açılıyor ve öyle kalıyor. Başka hiçbir şekilde başka bir şeye erişilmiyor.

Odin moda girebiliyorsaniz stock ROM flashlayın.

Home_csc seçerseniz dosyalar silinmez.
Yorumunuz için teşekkürler. Ses yükseltme ve güç tuşuna bastım. Açılış ekranı geldi ve öyle kaldı. Ne ileri ne geri bir hareket var. Dediğim gibi Android'in hard reset menüsüne bile giremiyorum. Açılış ekranında kaldı öylece.ne saçma sapan bir şey. Sinirlendim iyice.

@Umut Nas
Dediğini yapıyorum. Açılış ekranında kalıyor. Başka bir şey olmuyor.

Anakartta sorun olabilir. Yine ses kısma ve güç tuşuna basın. Telefon titrediği gibi elinizi çekin ve hemen geri ses kısma ve güç tuşuna basın, bu sefer Odin moda girebilir.

Anakartta sorun olabilir. Yine ses kısma ve güç tuşuna basın. Telefon titrediği gibi elinizi çekin ve hemen geri ses kısma ve güç tuşuna basın, bu sefer Odin moda girebilir.
Maalesef olmuyor. Yeniden başlatıyor. Açılış ekranında kalıyor. Anakartta sorun varsa hiç tepki vermemesi gerekmez mi?
Ayrıca bir telefoncuya götürüp, telefon bu haldeyken içindeki resimleri, verileri alabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı