Off, M51'de de AMOLED var. Sırf AMOLED diye işlemciden çok fena feragat ediyorsunuz. M51, Poco X3 veya Mi Store'dan Note 9S alın.Ekranın süper AMOLED olması almak için yeterli bir neden bana göre.
Ekranın süper AMOLED olması almak için yeterli bir neden bana göre.
Eğer pil ömrü istiyorsanız ve oyun oynamak da istiyorsanız M31'i öneririm.![]()
Poco X3 NFC 64 GB Cep Telefonu
Poco X3 NFC detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Realme 7 (RMX2151) Cep Telefonu
Realme 7 RMX2151 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Samsung Galaxy M31 (SM-M315F) Cep Telefonu
Samsung Galaxy M31 SM-M315F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ne sıkıntısı yaşayacaksınız acaba?Xiaomi almam sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Boş verin, kazıklanmak istiyorsa ben tutamam. Gerekli önerileri yaptım, A51 alıp parasını israf etmek istiyorsa, buyursun alsın. M51, Poco X3 veya Mi Store'dan Note 9S daha üstün. Hadi eyvallah.Tamam ya, çok biliyorsan al gitsin. Neden konu açtın o zaman?
M>A ama illede A serisi dersen A51 3 Android güncellemesi alacak ama kullananlar yazılımsal sorun var diye söylüyorlar.
Zamanında stok yapsaydınız o zaman. Hocam böyle şeylerde geleceği bilemezsin. Belki 5 ay sonra bahsettiğiniz telefonlar 4 - 4.5k olur zamanında 3k'ydı dersiniz.Yahu, ben de diyorum ki, attıklarımda SP 730G var. Onlar daha iyi diyorum, SP 665 nereden çıktı? Ek olarak 3000 küsür TL'ye A51 alınmaz. Zamanında SP 665'e sahip Redmi Note 8 1800TL idi, bilginize.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.