Samsung A51 güncel olarak nasıldır?

• Konuyu başlatan Qualty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 4.397
Ekranın süper AMOLED olması almak için yeterli bir neden bana göre.
Off, M51'de de AMOLED var. Sırf AMOLED diye işlemciden çok fena feragat ediyorsunuz. M51, Poco X3 veya Mi Store'dan Note 9S alın.

A51'i mart ayında almıştım. Çok temiz kullanan birisiyim en ufak bir sıkıntı yaşamadım. Ama baktığımız zaman M51 daha mantıklı gözüküyor. Eğer bütçeniz artmıyorsa A51 alabilirsiniz performans,batarya,tasarım gayet yeterli. Özellikle dikkat ettiğim özellik tasarımdır telefonlarda. Tasarımı gayet güzel her baktığınızda hoşunuza gider.

Eğer pil ömrü istiyorsanız ve oyun oynamak da istiyorsanız M31'i öneririm.

Xiaomi almam sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Ne sıkıntısı yaşayacaksınız acaba? :ROFL:

Tamam ya, çok biliyorsan al gitsin. Neden konu açtın o zaman?
Boş verin, kazıklanmak istiyorsa ben tutamam. Gerekli önerileri yaptım, A51 alıp parasını israf etmek istiyorsa, buyursun alsın. M51, Poco X3 veya Mi Store'dan Note 9S daha üstün. Hadi eyvallah.

Yahu, ben de diyorum ki, attıklarımda SP 730G var. Onlar daha iyi diyorum, SP 665 nereden çıktı? Ek olarak 3000 küsür TL'ye A51 alınmaz. Zamanında SP 665'e sahip Redmi Note 8 1800TL idi, bilginize.
Zamanında stok yapsaydınız o zaman. Hocam böyle şeylerde geleceği bilemezsin. Belki 5 ay sonra bahsettiğiniz telefonlar 4 - 4.5k olur zamanında 3k'ydı dersiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı