Odin moda girebiliyor musunuz?Telefonum TWRP ekranında dondu kaldı. Hiçbir şey yapamıyorum.
Odin moda girebiliyor musunuz?
Güç, ses açma ve kısma tuşlarına aynı anda basın. TWRP ekranı derken? ROM kurdunuz ve recovery TWRP mi yoksa ROM kurarken mi böyle oldu?Nasıl girebilirim hocam?
Güç, ses açma ve kısma tuşlarına aynı anda basın. TWRP ekranı derken? ROM kurdunuz ve recovery TWRP mi yoksa ROM kurarken mi böyle oldu?
Bozulmuş. Stock ROM flashlayacaksınız.Dowload modu diyorsanız evet recovery TWRP telefona format atacaktım ama hiçbir şekilde bir şeye basamıyorum.
Bozulmuş. Stock ROM flashlayacaksınız.
![]()
Samsung Galaxy A51 Firmware Download SM-A515F TUR Free Download
Samsung Galaxy A51 Firmware Download SM-A515F Free Download ⭐ Official and fast update ⭐ Max speed and free download ⭐ Best Samsung Galaxy websitesamfw.com
Rehber: Samsung cihazlara stock ROM kurulumu
Selam, Geçen aylarda Samsung cihazlara Custom ROM kurma rehberi hazırlamıştım. Şimdi stock ROM'a geri dönmek isteyenler için stock ROM rehberi hazırlıyorum :D Gerekli malzemeler: Bilgisayar Data kablosu. Telefon Odin'e giriyoruz: Telefonu gördüğünden emin oluyoruz: Eğer indirdiğimiz...www.technopat.net
Hocam PC telefonu görmüyor. Daha doğrusu Odin programı telefonu algılamıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.