X3 Pro boba Motoring'in MK2 Golf'ü gibi, A52 ise son nesil golf r. Sadece ve sadece oyun için alınmayacaksa önermem.
Hocam ilk cümleden hiçbir şey anlamadım öncelikle
Son cümlenize kesinlikle katılıyorum her ne kadar Qualcomm Snapdragon 860 gibi amiral gemisi bir yonga seti kullansada (aslında bununda bir eksisi var Snapdragon 855'in overclock edilmiş hali olduğundan biraz fazla ısınıyor ve verimliliği 855'e göre daha düşük) cihaz tuğla gibi çok ağır ve kalın.
Kamerası kötü, ekranı 120 Hz olsa bile 450 nits bir IPS LCD panel var -ki bazı kullanıcılarda 120 Hz 90'a kilitleniyor- yazılımı kötü, Android 12 alacak (cihaz Android 11 ile geliyor) ve başka büyük güncelleme almayacak gibi birçok sorunu var ancak batarya anlamında bence o tür bir cihaz değil.
5000 mAh bir bataryası vardı diye hatırlıyorum.
Ekranı IPS LCD (bu batarya için bir eksi),işlemcisi verimli ve yazılımı ise MIUI çoğu konuda üzsede batarya konusunda üzmüyor.
Sonuç olarak gayet yeterli yani.
Eskiden 3500'e mi 9T Pro satılıyor diye hatırlıyorum.
POP-up ön kamera, AMOLED ekran, Snapdragon 855 ve bildiğim kadarıyla X3 Pro'dan daha iyi bir kamera.