Samsung A52 hızlı şarj olmuyor

grkn14

Kilopat
Yer
WORLD
Daha fazla  
Telefon 2 gündür hızlı şarj almıyor. Orijinal 15W adaptör ve kablosunu kullanıyorum. Telefon 25W destekliyor. Samsung'un yetkili teknik servisinde de şarj olmadı. Teknik servis soket değişecek dedi 1K fiyat çıkardı. Arkadaşın 33W'lık Xiaomi adaptörüyle denedim hızlı şarj aldı sorun ne olabilir? Soketin arızalı olduğunu düşünmüyorum.

@grkn14 Hocam orijinal olduğuna emin misiniz? Piyasa da çok fazla çakma var. Geçenlerde arkadaşım orijinal diye 15W adaptör almış. Hızlı şarj olmuyor dedi. Benim 15W adaptörüm ile kıyasladı. Çakma olduğunu söyledi iade etti. Başlığı nereden aldınız?

@grkn14 hocam orijinal olduğuna emin misiniz? Piyasa da çok fazla çakma var. Geçenlerde arkadaşım orijinal diye 15W adaptör almış. Hızlı şarj olmuyor dedi. Benim 15W adaptörüm ile kıyasladı. Çakma olduğunu söyledi iade etti. Başlığı nereden aldınız?

Hocam kutudan çıkan adaptör ve kablo orijinaldir diye düşünüyorum. Telefonu 2 yıldır kullanıyorum. Son 5-6 aydır kabloyu ilk taktığın zaman kablo şarjı alıyordu. Sök tak yaptığım zaman 3-4 seferden sonra hızlı şarja geçiyordu. Batarya sağlığı iyi hızlı şarj kaybetme gibi bir durumda yok. Çözemediğim bir problem yazılım da güncel bu arada. Boşyere soket değişip para vermek istemiyorum eminim soket arızalı değil.

A52 kronik sorunlu cihaz. Şarj bordu ve ara Flex'ten yapabiliyor.

Şarj bordu sorunlu olsa hiçbir adaptörle şarj almazdı ama. Çok değişik bir problem anlamadım. Yarın servise gidip Xiaomi ile hızlı şarj ettiğimi Samsung ile etmedigini söyleyeceğim. Başka bir A52 ile denedim kendi şarj cihazım onu şarj etti ama normal şarj hızlı değil adaptörde problemli gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı