Samsung A52s mi, M52 mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fernweh06

Hectopat
Yer
Ankara
Herkese öncelikle iyi bayramlar. Bu iki cihaz arasında kaldım. Benim önceliğim YouTube ve Netflix. Bunun için ekran önemli. Ekran sonra en önemli bir diğer etken batarya. Batarya beni 1 gün rahat çıkarsın akşam işten gelince dizi, film ve müzik dinlemeye şarj bıraksın yeter. Akşam yatmadan bir de Clash of Clans ve Clash Royale oynarım yani çok ağır oyunlar değil. A52s'te jak girişi bulunması ve OIS desteği beni kendine çekiyor. İki cihaz için telefonumu satıp üstüne ekleyeceğim. Parayı da yazıp sizin düşüncelerinizi bekliyorum.
  • M52: 3899 TL
  • A52s: 3999 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera olarak A52S daha iyi. Onun dışında batarya olarak M52 5G daha iyi.

Performans olarak aynılar, kamera fazla önemli değilse M52 yeterli gelir.

A52S'in suya, toza dayanıklılığı ve Stereo hoparlörü mevcut. M52 daha zarif bir telefon.

Şahsen size kalmış. Batarya ve zariflik çok önemliyse M52 alabilirsin, ama A52S'te üzmez. Şahsen A52S alırdım.

Kamera olarak A52s daha iyi. Onun dışında batarya olarak M52 5G daha iyi.

Performans olarak aynılar, kamera fazla önemli değilse M52 yeterli gelir.

A52S'in suya, toza dayanıklılığı ve stereo hoparlörü mevcut. M52 daha zarif bir telefon.

Şahsen size kalmış. Batarya ve zariflik çok önemliyse M52 alabilirsin, ama A52S'te üzmez. Şahsen A52s alırdım.

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Benim de gönlüm A52S'ten yana.
@BERWAR

Herkese öncelikle iyi bayramlar. Bu iki cihaz arasında kaldım. Benim önceliğim YouTube ve Netflix. Bunun için ekran önemli. Ekran sonra en önemli bir diğer etken batarya. Batarya beni 1 gün rahat çıkarsın akşam işten gelince dizi, film ve müzik dinlemeye şarj bıraksın yeter. Akşam yatmadan bir de Clash of Clans ve Clash Royale oynarım yani çok ağır oyunlar değil. A52s'te jak girişi bulunması ve OIS desteği beni kendine çekiyor. İki cihaz için telefonumu satıp üstüne ekleyeceğim. Parayı da yazıp sizin düşüncelerinizi bekliyorum.
Bana göre A52s daha iyi. M serisi ve A serisi aynı kalitede değiller. İllaki ikisinden birini alacaksanız ben olsam düşünmeden A52s tercih ederdim.

Bana göre A52s daha iyi. M serisi ve a serisi aynı kalitede değiller. İllaki ikisinden birini alacaksanız ben olsam düşünmeden A52s tercih ederdim.

Size de teşekkür ederim düşüncenizi paylaştığınız için. A52s alacağım gibi.

Hocam, M52 öneririm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı