Samsung A52s ROM'u A52'de çalışır mı?

Furkishya

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci Birimi: INTEL CORE I3 10105F @4.40GHZ
Grafik Birimi: MSI NVIDIA GT 1030 4GB
Depolama Birimi: LENOVO UMIS 256GB NVME SSD
Bellek Birimi: HIKVISION 8GB 2666MHZ
Meslek
Öğrenci
İnternette sadece One UI 7 A52s Custom ROM'unu bulabildim ama düz A52 için yok. Acaba ben bu ROM'u A52'de kullansam sorun yaşar mıyım?
Kısacası ben A52ye TWRP kurdum ve bu telefonu One UI 7 yapmak istiyorum. Yardımınız için şimdiden sağ olun.

İnternette sadece One UI 7 A52s Custom ROM'unu bulabildim ama düz A52 için yok. Acaba ben bu ROM'u A52'de kullansam sorun yaşar mıyım?
Kısacası ben A52ye TWRP kurdum ve bu telefonu One UI 7 yapmak istiyorum. Yardımınız için şimdiden sağ olun.

Aralarında hiçbir fark olmasa bile en ufak farklılık direk cihazınızı brickleyecektir, A52s romunun A52'ye portlanması lazım kısaca kurarsanız telefonunuz brick yer.

Aralarında hiçbir fark olmasa bile en ufak farklılık direk cihazınızı brickleyecektir, A52s romunun A52'ye portlanması lazım kısaca kurarsanız telefonunuz brick yer.

Şimdi ben A52'ime hiç One UI 7 kuramaz mıyım

Peki ben TWRP'yi telefonumdan kaldırıp normale çevirebilir miyim telefon açılınca Samsung Galaxy yazısının orada this is not a offical samsung OS gibi bir şey yazıyor artık telefonum çöp mü oldu?

Peki ben TWRP'yi telefonumdan kaldırıp normale çevirebilir miyim telefon açılınca Samsung Galaxy yazısının orada this is not a offical Samsung OS gibi bir şey yazıyor artık telefonum çöp mü oldu?

Hayır çöp olmadı, sadece seni uyarıyor burada. Normale çevirmek için stock ROM kurabilirsiniz.

Hayır çöp olmadı, sadece seni uyarıyor burada. Normale çevirmek için stock ROM kurabilirsiniz.

Bana lütfen yardımcı olur musun yardıma ihtiyacım var telefonumu eskisine çevirmem lazım.

Bana lütfen yardımcı olur musun yardıma ihtiyacım var telefonumu eskisine çevirmem lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı