İnceleme Samsung A54 5G

Sizce hala alınır mı? Kamerası ve ekranı benim için önemli S10 Lite'dan geçmeyi düşünüyorum performans olarak çok farkı olur mu ve ufs 3.1 kullanıyor mu?

Sizce hala alınır mı? Kamerası ve ekranı benim için önemli S10 Lite'dan geçmeyi düşünüyorum performans olarak çok farkı olur mu ve ufs 3.1 kullanıyor mu?
7-8 ay önce piyasaya sürülmüş güncel bir cihaz. Neden alınmasın? Kamera ve ekran açısından üzmeyecektir.

Ancak şöyle bir husus var. Samsung önlem almış. Bu cihaza Gcam yüklenemiyor. Gcam Go yüklenebiliyor. O da performans olarak vasat. Tek üzücü tarafı bu.

Dosya Ekleri

• IMG_20231215_010425_426.jpg
    288,1 KB · Görüntüleme: 34
Kamera olarak S20 FE ile neredeyse eş değerde. S10 Lite'dan geçeceksen yine S serisine geçmeni öneririm. S23 FE'ye çıkarsan daha iyi olur senin için ama çıkmazsan S20 FE alınır A54 yerine. Ekran parlaklığı olarak A54 daha iyi.

@Dilaver Çelimli IMX766 zaten harika bir sensör hocam, o da sizi kesmiyorsa S23 Ultra'ya falan çıkmak lazım.

4 Yıl önce 12.000₺ daha değerliydi çünkü asgari ücret te ona göreydi, 4 yıl önceki ekonomiyle şu anki aynı değil ya hani...

Hocam enflasyon bizi böyle garip durumlara sokuyor maalesef zaten. Çok takmamak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…