Samsung A54 alınır mı?

Evet cihazı alınca birkaç manuel ayar yapmak gerekiyor şarj için.Bu arada fiyatlar arttı ben 128 GB modelini 16 bin TL'ye aldım yeşil renk.

Evet cihazı alınca birkaç manuel ayar yapmak gerekiyor şarj için. Bu arada fiyatlar arttı ben 128 GB modelini 16 bin TL'ye aldım yeşil renk.

Manuel ayar derken.

Bu fiyata değil de.

Eğer.

Bu fiyata varsa düşünülebilir.

Gece baktıgımda daha dusuktu.

3 hafta önce A54 128 GB modelini aldım günlük kullanım için gayet güzel bir telefon kamerası da hiç fena değil. Oyun oynamadığım için oyun performansı konusunda yorum yapamayacağım ama internette testlerini bulabilirsiniz. Ayrıca güncellemeye önem veriyorsanız A54 uzun yıllar boyunca güncel kalacak bir cihaz. Ama tasarıma önem veriyorsanız kalın ve ağır gelebilir bir mağazaya gidip elinize almanızı öneririm.

Çoklu program açılınca performansı nasıl oluyor? Misal arka planda 5-6 tane aktif çalışan programlar varken birbiri arasında geçiş yaparken kasma, donma, hata vs oluyor mu?

Arka planda tüm sosyal medya uygulamaları açık kullanıyorum kasma, donma başıma gelmedi hiç şimdilik.

Tasarım olarak S22 Ultralar hoşuma gidiyor, lakin onunda fiyatı pahallı baya. A54 yakından defalarca gördüm, evet tipini, kalınlığını ağırlığını bende sevmedim. Alırsam mantık evliliği babında alırım bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…