Elim kaymış. 8G3 kısmında. Uyardığınız için teşekkürler. 21 FE ve 12 önermemin sebebinin, arkadaşın bütçesinin 18K olmasından anlasaydınız daha iyi olurdu. Birde 12 23FE den daha iyi bir cihaz.Hocam S23 FE çok da uçan kaçan bir telefon değil evet ama onun yerine 21 FE/12 önermek de saçmalığın daniskası. Ayrıca S23'te 8 gen 3 yok. Bir de üstüne üstlük S23 FE'nin en iyi olduğu yer gece çekimi falandır muhtemelen. S23'e çıkarsa arkadaş 23 FE'nin hiçbir şansı yok orası ayrı konu. 23 FE'yi benim gibi gerçekten 23 alamayan alsın.
Yine de fikriniz icin sağ olun S23FE 20 bine alınır mı sizce?
Alınır. Rakibi yok 0 bütçesinde o fiyatla. Ama yerinizde olsam 2K daha koyar S22 alırdım. (Snapdragonlu)Yinede fikriniz icin sagolun s23fe 20 bine alinir mi sizce ?
Evet o şekilde düşünmedim kusura bakmayın. 12 hangi konuda daha iyi? Kamera? Güncelleme? Ekran? Belki işlemci. O da belki.Elim kaymış. 8G3 kısmında. Uyardığınız için teşekkürler. 21 FE ve 12 önermemin sebebinin, arkadaşın bütçesinin 18K olmasından anlasaydınız daha iyi olurdu. Birde 12 23FE den daha iyi bir cihaz.
Zariflik, işlemci verimliliği, yazılım kalitesi, ekran kalitesi (Hz dışında), daha iyi ekran gövde oranı, daha iyi gece fotoğrafları (lens boyutu diyecekseniz, her şey lens boyutu değildir. çok daha büyük lensi olmasına rağmen arkadaşımla yaptığımız testlerde benim iPhone 11 düşük ışıkta A54ü tokatlıyordu) birde bana göre ekosistem avantajları.Evet o şekilde düşünmedim kusura bakmayın. 12 hangi konuda daha iyi? Kamera? Güncelleme? Ekran? Belki işlemci.
Birisi oled birisi amoled, S23 FE'nin nit değeri daha yüksek. Üstüne bir de 120 hz. Ekran nasıl oluyor da 12'de daha kaliteli oluyor? Ekran gövde oranı evet. Yazılım kalitesi de çok komik. Neye göre? Bana göre de One UI daha kaliteli. İosu yazarken kullanılan klavyeler mi daha kaliteliymiş nasıl oluyor buZariflik, işlemci verimliliği, yazılım kalitesi, ekran kalitesi (Hz dışında), daha iyi ekran gövde oranı, daha iyi gece fotoğrafları (lens boyutu diyecekseniz, her şey lens boyutu değildir. çok daha büyük lensi olmasına rağmen arkadaşımla yaptığımız testlerde benim iPhone 11 düşük ışıkta A54ü tokatlıyordu) birde bana göre ekosistem avantajları.
S23 FE avantajları;
120 HZ
Telefoto
Büyük ekran
Birisi OLED birisi AMOLED, S23 FE'nin nit değeri daha yüksek. Üstüne bir de 120 Hz. Ekran nasıl oluyor da 12'de daha kaliteli oluyor? Ekran gövde oranı evet. Yazılım kalitesi de çok komik. Neye göre? Bana göre de One UI daha kaliteli. IOS'u yazarken kullanılan klavyeler mi daha kaliteliymiş nasıl oluyor buevet her şey sensör değildir ama sensör çok şeydir ki A54'le 23 FE'nin kameralarının alakaları yok. S23 FE'de S22/23'ün sensörü var ki iPhone 12'nin o 1/2.55 sensörünü ham yapar. Ayrıca işlemci diyorsunuz ama birincisi 12 pil konusunda çok da iyi bir model değil S23 FE'de değil. Çok kötü de değiller. Cpu/gpu konusunda da ikisi de birbiri üzerine çok bir fark koyamaz açıkçası. Özellikle gece çekimi konusu tam fanboy yorumu kusura bakmayın.
Bir de şunu ekleyeyim 12 kreşe başladı, 1-2 seneye okula gitmesi gerekiyor yasal olarak. iOS diye alınan telefonda iki sene sonra yazılım güncellemesinin bittiğini okurken iyi keyifler diliyorum. S23 FE'nin ömürü çok daha uzun.
S22 ve 23'ün kamera sensörleri aynı çünkü bu çıkarımı yapamaman üzücüNote 20 Ultra gibi bir canavara Android 13 layık görüp, A14 çöpüne Android 14 veren firmanın kusura bakmayın ben güncellemelerine güvenmem. Zaten gelen bir güncelleme bilmem kaç ay sonra cihaza düşüyor. Ayrıca XS-XR iOS 18 alacak, neden güncelleme konusunda bu kadar emin konuşuyorsunuz 1. ikincisi ben sensör boyutunu örnek verdim her şey sensör boyutu değil sensörün kalitesidir diye. Fanboy olan ve bilgisiz olan sizsiniz bu arada. One UI dediğin yazılım değil Android teması arkadaşım. Reeder çöplerinden S24 serisi gibi canavarların tamamını destek altına almaya çalışan açık kaynak kodlu bir işletim sistemi sence ne kadar düzgün ve derli toplu olabilir? 23 FE de 22-23'ün sensörleri var demişsiniz, ortaya karışık atmışlar sanırım. Kamera paketi S22'ye aşırı yakın 23 FEnin. Yine birisi OLED birisi AMOLED demişsin. Sence farklı teknolojiler mi? 12'ye daha kaliteli dememin sebebi; renk doğruluğu, gri dengesi ve retina olması idi. Birde çözünürlükte baya fark var. Hz açısından 120 Hz'yi S23 FE ye zaten vermişim hala ona argüman üretip cevap yazmışsınız. Neyse umutcum iyi sosyaller diliyorum.
120hz olsa dahi batarya faktörü buna ne kadar izin verecek? 60hz geri çekmek zorunda kalacaksın 12 daha iyi bir cihaz fe göre.Note 20 Ultra gibi bir canavara Android 13 layık görüp, A14 çöpüne Android 14 veren firmanın kusura bakmayın ben güncellemelerine güvenmem. Zaten gelen bir güncelleme bilmem kaç ay sonra cihaza düşüyor. Ayrıca XS-XR iOS 18 alacak, neden güncelleme konusunda bu kadar emin konuşuyorsunuz 1. ikincisi ben sensör boyutunu örnek verdim her şey sensör boyutu değil sensörün kalitesidir diye. Fanboy olan ve bilgisiz olan sizsiniz bu arada. One UI dediğin yazılım değil Android teması arkadaşım. Reeder çöplerinden S24 serisi gibi canavarların tamamını destek altına almaya çalışan açık kaynak kodlu bir işletim sistemi sence ne kadar düzgün ve derli toplu olabilir? 23 FE de 22-23'ün sensörleri var demişsiniz, ortaya karışık atmışlar sanırım. Kamera paketi S22'ye aşırı yakın 23 FEnin. Yine birisi OLED birisi AMOLED demişsin. Sence farklı teknolojiler mi? 12'ye daha kaliteli dememin sebebi; renk doğruluğu, gri dengesi ve retina olması idi. Birde çözünürlükte baya fark var. Hz açısından 120 Hz'yi S23 FE ye zaten vermişim hala ona argüman üretip cevap yazmışsınız. Neyse umutcum iyi sosyaller diliyorum.