Samsung A55 almak hata mıydı?

laislabonita

Hectopat
Yer
Gabon
Daha fazla  
Merhaba, dün gece n11.com üzerinden bu ilandaki Samsung A55 model Mavi telefonu satın aldım ama biraz daha araştırmalarım sonucu 1000 TL daha farkla POCO X6 Pro model telefonuda alabiliyor muşum. Kağıt üzerinde POCO X6 Pro çok daha güçlü ama anladığım kadarı ile oyun amaçlı tercih ediliyor ve Xiaomi ürünü olduğu için arayüzde ve belirli uygulamalarda reklam gösterme durumu var.

Telefondan amacım sosyal medyada gezinmek, haberleşmek ve gündemi takip etmek oldukça da kamerayı kullanırım ve oyun hiç oynamam desem yeridir.

Anladığım kadari ile Samsung metal kasa tasarımı, kamera kalitesi, One UI kullanıcı arayüzü ile daha mantıklı duruyor ama performans konusundaki dezavantajıda beni düşündürüyor.

Sizce iki model arasından hangisini tercih etmeliyim?

Teşekkürler.

Merhaba, dün gece n11.com üzerinden bu ilandaki Samsung A55 model mavi telefonu satın aldım ama biraz daha araştırmalarım sonucu 1000 TL daha farkla POCO X6 Pro model telefonuda alabiliyor muşum. Kağıt üzerinde POCO X6 Pro çok daha güçlü ama anladığım kadarı ile oyun amaçlı tercih ediliyor ve Xiaomi ürünü olduğu için arayüzde ve belirli uygulamalarda reklam gösterme durumu var.

Telefondan amacım sosyal medyada gezinmek, haberleşmek ve gündemi takip etmek oldukça da kamerayı kullanırım ve oyun hiç oynamam desem yeridir.

Anladığım kadari ile Samsung metal kasa tasarımı, kamera kalitesi, One UI kullanıcı arayüzü ile daha mantıklı duruyor ama performans konusundaki dezavantajıda beni düşündürüyor.

Sizce iki model arasından hangisini tercih etmeliyim?

Teşekkürler.

Çift Xiaomi cihazı olan birisi olarak uzak durman daha iyi POCO'dan.

X6 Pro sadece oyun değil; daha farklı ağır işlerde de fiyatına göre sağlam bir telefon. Görünüşe göre sizin zaten ağır işlerle pek işiniz yok. Bu sebeple A55 günlük kullanımda rahatça idare edebilecek bir cihaz. Kamera olarak da üstün olduğu söylenebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı