Samsung A55 mi S23FE mi alınmalı?

MrArthurMorgan

Femtopat
Daha fazla  
Uzun ömürlü, dayanıklı günlük kullanım için hızlı, oyunlarda da rezil etmesin ara sıra oyun oynarım, bataryası da uzun süre dayansın istiyorum öneriniz hangi telefondur? Veya bu telefonların alternatifleri nelerdir?

Uzun ömürlü, dayanıklı günlük kullanım için hızlı, oyunlarda da rezil etmesin ara sıra oyun oynarım, bataryası da uzun süre dayansın istiyorum öneriniz hangi telefondur? Veya bu telefonların alternatifleri nelerdir?
S23 FE performans olarak yüksek ama A55'in pil performansı daha düzgün. Tabi amacınız sadece oyun ise Xiaomi 14T modeli almanız daha iyi olur, daha ucuza ise X6 Pro ile Poco F5 var.
Tabi genel olarak 14T daha iyidir, POCO'lardan.

S23 FE performans olarak yüksek ama A55'in pil performansı daha düzgün. Tabi amacınız sadece oyun ise Xiaomi 14T modeli almanız daha iyi olur, daha ucuza ise X6 Pro ile Poco F5 var.
Tabi genel olarak 14T daha iyidir, POCO'lardan.
öncelikle öneriniz için teşekkürler.
Oyunları nadiren oynarım oynarsamda pubg cod gibi oyunlar oynamam.
Genellikle günlük kullanım, video düzenleme, ara sıra oyun oynamak için telefon bakıyorum

öncelikle öneriniz için teşekkürler.
Oyunları nadiren oynarım oynarsamda pubg cod gibi oyunlar oynamam.
Genellikle günlük kullanım, video düzenleme, ara sıra oyun oynamak için telefon bakıyorum
S23 FE daha uygun ozaman. COD, PUBG tarzı oynamadığınız içinde ısınma veya absürt pil tüketimi olmaz pek. S23 FE aynı zamanda video düzenleme içinde çok daha hızlı ve performanslı olur. Kamera ve günlük kullanım cihazı zaten.

Hocam haklısınız ama maalesef.

Peki dayanıklılık olarak nasıl ya da oyun performansı.

Oyun performans sabit 60 FPS pubde derece aşırı yok ama dosya düzeltmesi ile sabit 120 veriyor. Call of Duty 60 FPS 90 filan değil ama sabit veriyor en azından.

Başka S23 FE ile merak ettiklerin varsa deneyimli olarak beni etikleyebilir veya buraya yazabilirsin iyi akşamkar.

Oyun performans sabit 60 FPS pubde derece aşırı yok ama dosya düzeltmesi ile sabit 120 veriyor. Call of Duty 60 FPS 90 filan değil ama sabit veriyor en azından.

Başka S23 FE ile merak ettiklerin varsa deneyimli olarak beni etikleyebilir veya buraya yazabilirsin iyi akşamkar.
düşündüm ve s23 fe almaya karar verdim.
S23fe de çok ısınma oluyor diyorlar sizin deneyiminiz nedir acaba

Düşündüm ve S23 FE almaya karar verdim.
S23FE de çok ısınma oluyor diyorlar sizin deneyiminiz nedir acaba?

Isınma olmuyor. Ekran sürem Always on Display kapalı 8 9 saat ekran süresi alıyorum ve akıcılık muazzam. İşlemcisi üst seviyor olduğu için her oyuna en az 60 FPS veriyor ama 90 veya 120 FPS desteği olmadığı için tercih edilmiyor ama sabit FPS ve 40 derece de sabit kalması çok güzel yani çok oynak değil ve oyun için ısınmadan donmadan dropsuz oynayabiliyorsunuz. Kamera olarak RAW expert hariç ve 10X Zoom hariç S22 Ultra diyebiliriz bazı yerlerde ondan dahaa iyi Zoom hariç. Sizi günlük hayatta üzeceğini hiç sanmıyorum kesinlikle S23 FE alın. Bir sorun hata vb. yaşarsanız istediğinizi ayarları bizzat gösterip anlatırım çözeriz yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı