Samsung A55 vs A56

Bütçe
23.000

oguzzhaaann

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar annemin doğum günü ve ona telefon bakıyorum. Biraz araştırma yaptım ve eh biraz teknolojik ve biraz da kamera açısından iyi bir şey bakıyorum. İki model arasında kaldım. Samsung A55 mi yoksa A56 mı hangisini almalıyım? Bir fikir söyler misiniz? Başka modellere de açığım. Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler.

Arkadaşlar annemin doğum günü ve ona telefon bakıyorum. Biraz araştırma yaptım ve eh biraz teknolojik ve biraz da kamera açısından iyi bir şey bakıyorum. İki model arasında kaldım. Samsung A55 mi yoksa A56 mı hangisini almalıyım? Bir fikir söyler misiniz? Başka modellere de açığım. Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler.
A55 ile a56 tamamen aynı fiyattalar zaten, a56 almak çok daha mantıklı artık.

A56 ile A55 aynı ama A56 revize edilmiş yeni versiyon. Yani daha güncel bir cihaz. Eğer arada hayvani fiyat farkı yoksa A56 daha mantıklı olacaktır.

Genel olarak bence giriş seviyesi dışında Honor ve benzeri Çin markaları tercih edilmemeli. Destekleri çok çabuk bitiyor, en amiral gemisi denilebilecek telefonları bile iyi hissiyat vemiyor. Eğer A30 serisi bir telefon olsaydı dediğiniz mantıklı olurdu lakin A50 klasmanına çıktıktan sonra o markalar çok mantıklı olmaz gibi. Tabi bu işin bencesi.

Farkları

- Daha büyük ekran.
-Daha parlak ekran.
-Kısmen daha iyi işlemci.
-Daha ince (tutuş kolaylığı)
-2031 yılına kadar güncelleme desteği.
- 45 wat hızlı şarj.
Kamera açısından hiç fark yok. Ve şarj hızı da o kadar fark ettirmiyor.

Farkları

- Daha büyük ekran.
-Daha parlak ekran.
-Kısmen daha iyi işlemci.
-Daha ince (tutuş kolaylığı)
-2031 yılına kadar güncelleme desteği.
- 45 wat hızlı şarj.
Kamera açısından hiç fark yok. Ve şarj hızı da o kadar fark ettirmiyor.

A55 kullanıyorum katılıyorum arkadaşa

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı