Anladım, sağ olun.Oyun oynamıyor
Merakımdan soruyorum S21 FE'yi önerme sebebiniz nedir?S21 FE almalısın.
Çoğu zaman sosyal medya kullanacağım ve fotoğraf veya video çekeceğimMerakımdan soruyorum S21 FE'yi önerme sebebiniz nedir?
S21 FE'nin bataryası da pek iyi değil ona göre.Anladım, sağ olun.
Merakımdan soruyorum S21 FE'yi önerme sebebiniz nedir?
Geçen ay A55 aldım. Oyun oynamak yerine daha çok sosyal medyada dolandığım ve video, fotoğraf çektiğim için A55'in daha mantıklı olduğu kanısına vardım.@Bora_Yenici Selam bro ne yaptın aldın mı X6 Proyu?
Tamamdır sağol.Geçen ay A55 aldım. Oyun oynamak yerine daha çok sosyal medyada dolandığım ve video, fotoğraf çektiğim için A55'in daha mantıklı olduğu kanısına vardım.
Memnun musunuz hocam? Benzer ikilemde kaldim ve gundelik kullanim icin almayi dusunuyorum. Akici sekilde Instagram vb gibi platformlarda gezinsem yeter. Ayrica kac saat ekran suresi aliyorsunuz?Geçen ay A55 aldım. Oyun oynamak yerine daha çok sosyal medyada dolandığım ve video, fotoğraf çektiğim için A55'in daha mantıklı olduğu kanısına vardım.
Ben gayet memnunum. Ben telefonu çok kullanmadığım için 3 günü çıkarıyor. Son 2 gündü biraz daha aktif kullanıyorum telefonu ve 3 saat 45 dakika ekran açık ve 17 saat 48 dakika ekran kapalı süre aldım.Memnun musunuz hocam? Benzer ikilemde kaldim ve gundelik kullanim icin almayi dusunuyorum. Akici sekilde Instagram vb gibi platformlarda gezinsem yeter. Ayrica kac saat ekran suresi aliyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.