Samsung A55 vs S23

messiciömer

Centipat
Daha fazla  
Abilerim ablalarım, ben liseye geçeceğim ve şu an kullandığım telefon iPhone 5S. 7 senedir kullanıyorum ve artık değiştireceğim. Hazır köye, Rize'ye giderken Gürcistan'a gidip yeni bir telefon almayı düşündüm ve A55 almak istedim. Ancak ailem "Sana ikide bir telefon almak istemiyoruz" diyor. S23 ise nedense içime sinmiyor.

Telefonu nasıl kullanacağımı soranlar için, telefonumda asla oyun olmaz. Clash Royale, NSS gibileri dışında az fotoğraf çekerim, genellikle Instagram için kullanırım. Şarjı uzun süre giden bir telefon isterim. Şu an telefonumda Instagram, Steam, PS App falan var. Kısacası çok uygulama var ama oyun en fazla 2 tane olur. Öneriniz nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Abilerim ablalarım, ben liseye geçeceğim ve şu an kullandığım telefon iPhone 5s. 7 senedir kullanıyorum ve artık değiştireceğim. Hazır köye, Rize'ye giderken Gürcistan'a gidip yeni bir telefon almayı düşündüm ve A55 almak istedim. Ancak ailem "sana ikide bir telefon almak istemiyoruz" diyor. S23 ise nedense içime sinmiyor.

Telefonu nasıl kullanacağımı soranlar için, telefonumda asla oyun olmaz. Clash Royale, nss gibileri dışında az fotoğraf çekerim, genellikle Instagram için kullanırım. Şarjı uzun süre giden bir telefon isterim. Şu an telefonumda Instagram, Steam, PS App falan var. Kısacası çok uygulama var ama oyun en fazla 2 tane olur. Öneriniz nedir acaba?

S23 al hocam.

Dostum geçen gün aynı yanılgıya düştüm. A55 sağlam bir telefon olabilir fakat uzun ömürlü olması için bence s23 almalısın. Fakat s23'ün pil ömrü a55'ten kötü.

Abilerim ablalarım, ben liseye geçeceğim ve şu an kullandığım telefon iPhone 5S. 7 senedir kullanıyorum ve artık değiştireceğim. Hazır köye, Rize'ye giderken Gürcistan'a gidip yeni bir telefon almayı düşündüm ve A55 almak istedim. Ancak ailem "Sana ikide bir telefon almak istemiyoruz" diyor. S23 ise nedense içime sinmiyor.

Telefonu nasıl kullanacağımı soranlar için, telefonumda asla oyun olmaz. Clash Royale, NSS gibileri dışında az fotoğraf çekerim, genellikle Instagram için kullanırım. Şarjı uzun süre giden bir telefon isterim. Şu an telefonumda Instagram, Steam, PS App falan var. Kısacası çok uygulama var ama oyun en fazla 2 tane olur. Öneriniz nedir acaba?
S23 kesinlikle. Karşılaştırılamazlar benim gözümde.

Tartışmasız S23. Yurt dışından almak için uygun modeller değiller ayrıca, pasaport kaydı ve harcı ile çok saçma bir fiyata gelir. İç piyasada güzel indirimler oluyor S23 için, onları takip edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı