Samsung A56 vs A57

Kullandığn telefon giriş bir telefon o nedenle normal. Onun dışında a serisi değil de A57 bekleyeceğine S24 FE öneririm. S serisi daha mantıklı olur senin için. A serisi genelde gençlerde az kalıyor diyebiliriz.

Çok yorum aldı S24 FE diye ben de araştırdım bayağı büyük bir fark var biraz göz boyuyor gibi A56 aynı benim eski telefonum gibi ama tek sıkıntı fiyatı ve geleceğe dayanıklılık. Biliyorum s serisi en az 5 yıl dayanabiliyor da 30 bin TL şu an çok fazla burs parası ile alacağım zaten S26 gelince 25 bin olabilirse alabilirim de S26 gelirse modern şartlara dayanabilir mi S24FE en az 5 yıl boyunca onu bilemiyorum (cümle bayağı karmaşık oldu özür dilerim)

Çok yorum aldı S24 FE diye ben de araştırdım bayağı büyük bir fark var biraz göz boyuyor gibi A56 aynı benim eski telefonum gibi ama tek sıkıntı fiyatı ve geleceğe dayanıklılık. Biliyorum s serisi en az 5 yıl dayanabiliyor da 30 bin TL şu an çok fazla burs parası ile alacağım zaten S26 gelince 25 bin olabilirse alabilirim de S26 gelirse modern şartlara dayanabilir mi S24FE en az 5 yıl boyunca onu bilemiyorum (cümle bayağı karmaşık oldu özür dilerim)

Vallahi hocam bir şekilde alabilirseniz deneyin ama olmazsa A57 çok da fark olacağını beklemiyorum.

Bence Samsung yerine daha alternatif kaliteli marklara bakın POCO X serisi ya da Redmi k Gaming modelleri 2.el 20K-10K ya bulunabilir 2 sene götür.

Hocam 2 yıl öncesine kadar ben de öyle düşünüyordum ama lider olmayan firmalardan soğudum ne yazık ki hem dediğim gibi Samsung eko sistemine çoktan girdim bir telefon kaldı.

Aa hocam ben de telefonumu burs parasıyla alacağım. Ben de düşünüyorum bu konuyu. YD 14T Pro'lar 22K'dan satılıyor. Aklınızda bulunsun. Ayrıca minimum S24 FE almanızı şiddetle öneriyorum. A serisindeki yazılım gerçekten kötü.

AA hocam ben de telefonumu burs parasıyla alacağım. Ben de düşünüyorum bu konuyu. Yurt dışı 14T Pro'lar 22K'den satılıyor. Aklınızda bulunsun. Ayrıca minimum S24 FE almanızı şiddetle öneriyorum. A serisindeki yazılım gerçekten kötü.

Denk gelişe bak :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı