Samsung A56 vs Samsung A36

Bütçe
25.000 TL
Doğru diyorsunuz da Samsung'dan şaşmak istemiyorum. Ben de 2-3 yıldır A32 kullanıyorum genel olarak memnunum babama da Samsung almak istiyorum.
Al sana taş gibi telefon. 4.000 TL kupon ile 21.999 TL. 7.500 mAh dana gibi batarya bulunuyor ve aşırı sağlam telefon. Buna rağmen sadece 193 gram. İşlemcisi, kamerası vb. de güzel. Huawei'den geçtiğinden hiç yabancılık çekmeyecek.

Sadece Türkiye'de yok ve bu nedenle olan cihazlar da eski.
M serisi kötü demedim ki.

Al sana taş gibi telefon. 4.000 TL kupon ile 21.999 TL. 7.500 mAh dana gibi batarya bulunuyor ve aşırı sağlam telefon. Buna rağmen sadece 193 gram. İşlemcisi, kamerası vb. de güzel. Huawei'den geçtiğinden hiç yabancılık çekmeyecek.
Evet düşünürseniz tam bir baba telefonu. Hayvan gibi sağlam hatta üzerinde at falan tepinse bir şey olmuyor.

Evet düşünürseniz tam bir baba telefonu. Hayvan gibi sağlam hatta üzerinde at falan tepinse bir şey olmuyor.

Tam evde rövaşata çekmelik.

😄

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı