Samsung A7 Şarj Kablosu Devamlı Çıkıyor

Musa Can

Kilopat
Katılım
8 Ağustos 2015
Mesajlar
436
Çözümler
3
Samsung A7 (2016) telefonu kullanıyorum, cihazla birlikte gelen şarj aletini kullanıyorum, şarj kablosu en ufak bir hamle de telefondan çıkıyor, girişe tam olarak oturmuyor ve sallanıyor. Samsung'un 3 tane kablosunu ve bazı kablolar da denedim yine aynı oluyor. Sadece çok eski bir kablo var onda çıkmıyor, onu da kablo çok kısa olduğu için onu da kullanamıyorum. Bu problemi yaşayan var mı?
 
Bazı telefonlarda şarj yuvası sert kullanım ya da zamanla yıpranma sonucu hafif genişleyebiliyor. Kalın uçlu kablo ya da serviste şarj yuvsı değişimi gerekiyor. Standartlar aynı olsa da üretim hassasiyeti milimetrenin altında ölçülerde değişiyor.
 
Muhtemelen soket ağzı genişlemiştir. Genelde bu hata General Mobile cihazlarında meydana gelir. Garantisi devam ediyor ise garantiye göndermenizi öneririm. Eğer garantisi devam etmiyor ise bence o kadarda da önemsenecek bir konu değil.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı