E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 5 Nisan 2022 #11 fevzidurmayan dedi: Eminsiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Eminim. fevzidurmayan dedi: Ayrıca S9 ve S8+ da var lakin bataryaları çok yetersiz, yoksa şu an S9 almıştık bile. Genişletmek için tıkla... Batarya sıkıntı olmasa S9 hala çoğu Android'e fark atacak düzeyde bir cihaz.
fevzidurmayan dedi: Eminsiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Eminim. fevzidurmayan dedi: Ayrıca S9 ve S8+ da var lakin bataryaları çok yetersiz, yoksa şu an S9 almıştık bile. Genişletmek için tıkla... Batarya sıkıntı olmasa S9 hala çoğu Android'e fark atacak düzeyde bir cihaz.
kasketa Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 478 5 Nisan 2022 #12 A70'in sıkıntıları varsa duruma göre değişir. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2022
fevzidurmayan Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 833 Çözümler 6 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri asus tuf a15 r5 7535hs rtx4050 24gb ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2022 #13 erme dedi: Eminim. Batarya sıkıntı olmasa S9 hala çoğu Android'e fark atacak düzeyde bir cihaz. Genişletmek için tıkla... Evet öyle. İnternette A70'i tavsiye etmeyenlerde var emin olamadım şimdi.
erme dedi: Eminim. Batarya sıkıntı olmasa S9 hala çoğu Android'e fark atacak düzeyde bir cihaz. Genişletmek için tıkla... Evet öyle. İnternette A70'i tavsiye etmeyenlerde var emin olamadım şimdi.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 5 Nisan 2022 #14 kasketa dedi: A70'in sıkıntıları var. Genişletmek için tıkla... Sıkıntıları nelerdir?
kasketa Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 478 5 Nisan 2022 #15 erme dedi: Sıkıntıları nelerdir? Genişletmek için tıkla... İkidir yanlışlıkla kayıt tuşuna basıyorum hocam. Yanlış yazdım düzelttim. Kusura bakmayın. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2022
erme dedi: Sıkıntıları nelerdir? Genişletmek için tıkla... İkidir yanlışlıkla kayıt tuşuna basıyorum hocam. Yanlış yazdım düzelttim. Kusura bakmayın.
fevzidurmayan Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 833 Çözümler 6 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri asus tuf a15 r5 7535hs rtx4050 24gb ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2022 #16 kasketa dedi: İkidir yanlışlıkla kayıt tuşuna basıyorum hocam. Yanlış yazdım düzelttim. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Var mı yok mu problemi?
kasketa dedi: İkidir yanlışlıkla kayıt tuşuna basıyorum hocam. Yanlış yazdım düzelttim. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Var mı yok mu problemi?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 5 Nisan 2022 #17 fevzidurmayan dedi: Var mı yok mu problemi? Genişletmek için tıkla... Kronik bir sıkıntısı yok. Aldığınız üründe olabilir, onu anlamak için de dikkatlice inceler test edersiniz.
fevzidurmayan dedi: Var mı yok mu problemi? Genişletmek için tıkla... Kronik bir sıkıntısı yok. Aldığınız üründe olabilir, onu anlamak için de dikkatlice inceler test edersiniz.
fevzidurmayan Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 833 Çözümler 6 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri asus tuf a15 r5 7535hs rtx4050 24gb ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2022 #18 erme dedi: Kronik bir sıkıntısı yok. Aldığınız üründe olabilir, onu anlamak için de dikkatlice inceler test edersiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ediyorum. İyi forumlar dilerim.
erme dedi: Kronik bir sıkıntısı yok. Aldığınız üründe olabilir, onu anlamak için de dikkatlice inceler test edersiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ediyorum. İyi forumlar dilerim.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 6 Nisan 2022 #19 erme dedi: S8+ kasacak bir telefon değil. S7'ler hala taş gibiyken sizin S8+ kasıyorsa sıkıntı sizdedir, telefonda değil. Genişletmek için tıkla... Sen ne demeyi istiyorsun hayırdır ! iPhone akıcı diyoruz Samsung da kasıyor. Sıkıntı sende birader.
erme dedi: S8+ kasacak bir telefon değil. S7'ler hala taş gibiyken sizin S8+ kasıyorsa sıkıntı sizdedir, telefonda değil. Genişletmek için tıkla... Sen ne demeyi istiyorsun hayırdır ! iPhone akıcı diyoruz Samsung da kasıyor. Sıkıntı sende birader.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 6 Nisan 2022 #20 OnePC dedi: Format attım düzelmedi. Arkadaşımda da S8 var o da böyle. IPhone'lar kadar akıcı ve hızlı değil. Genişletmek için tıkla... Format atmaktan kastınız sıfırlamak ise ona format atmak denmiyor. Ayrıca iPhone bir telefon değil, ürün serisi. Genel bir kıyaslama yapmayın. S8+ iPhone 5S'den daha akıcıdır.
OnePC dedi: Format attım düzelmedi. Arkadaşımda da S8 var o da böyle. IPhone'lar kadar akıcı ve hızlı değil. Genişletmek için tıkla... Format atmaktan kastınız sıfırlamak ise ona format atmak denmiyor. Ayrıca iPhone bir telefon değil, ürün serisi. Genel bir kıyaslama yapmayın. S8+ iPhone 5S'den daha akıcıdır.