Samsung A71 custom ROM atmak

YALNIZKEREM

Decapat
Daha fazla  
Merhaba elimde Samsung A71 var ve bazı oyunlarda gereksiz drop oluyor (anlık kısa süreli kasma). İşte bu Minecraft oynunda oluyor. Kuzenimin telefonu Redmi 10C ama sabit 60 FPS ve hiç anlık donma yok bende yazılımsal bir sorun olarak düşündüm ve yeni bir ROM atmaya karar verdim. ArrowOS, crDroid, PixelExperience veya MIUI 14 atma karar verdim. Bunları yaptıkdan sonra Samsung Knox diye bir şey varmış by sayac 1 olunca telefonun resmi olması gidiyor mu? Bu benim için bir sorun değil ama pişman olursam ve geri A71 stok ROM yüklersem bu sayac 0 düşer mi diye düşündüm veya Samsung A71 için bana Custom ROM önerebilir misiniz? Bana yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba elimde Samsung A71 var ve bazı oyunlarda gereksiz drop oluyor (anlık kısa süreli kasma). İşte bu Minecraft oynunda oluyor. Kuzenimin telefonu Redmi 10C ama sabit 60 FPS ve hiç anlık donma yok bende yazılımsal bir sorun olarak düşündüm ve yeni bir ROM atmaya karar verdim. ArrowOS, crDroid, PixelExperience veya MIUI 14 atma karar verdim. Bunları yaptıkdan sonra Samsung Knox diye bir şey varmış by sayac 1 olunca telefonun resmi olması gidiyor mu? Bu benim için bir sorun değil ama pişman olursam ve geri A71 stok ROM yüklersem bu sayac 0 düşer mi diye düşündüm veya Samsung A71 için bana Custom ROM önerebilir misiniz? Bana yardımcı olabilir misiniz?

Knox kilidi 0x1 olursa, Samsung'daki güvenli klasörü ve Knox korumasını kaldırır. Aslında fazla gereksiz şeyler gidiyor başka bir sorun olmuyor diye biliyorum.

Pass ve Wallet dışındakiler geri geliyor
Bu ya da Crdroid kur

crDroid öneririm.
Bootloader açmak: Rehber: Samsung cihazlarda bootlaoder açma (kutudan Android Pie ve üstü çıkan cihazlar için)
Vbmeta hazırlama: Rehber: Samsung cihazlarda recovery için vbmeta hazırlama

Merhaba elimde Samsung A71 var ve bazı oyunlarda gereksiz drop (anlık kısa süreli kasma) işe bu Minecraft oynunda oluyor kuzenimin telefonu Redmi 10C ama sabit 60 FPS ve hiç anlık donma yok bende yazılımsal bir sorun olarak düşündüm ve yeni bir ROM atmaya karar verdim ArrowOS, crDroid, PixelExperience veya MIUI 14 atma karar verdim bunları yaptıkdan sonra Samsung Knox diye bir şey varmış by sayac 1 olunca telefonun resmi olması gidiyormud bu benim için bir sorun değil ama pişman olursam ve geri A71 stok ROM yüklersem bu sayac 0 düşer mi diye düşündüm bana yardımcı olabilir misiniz?

crDroid öneririm.
Bootloader açmak: Rehber: Samsung cihazlarda bootlaoder açma (kutudan Android Pie ve üstü çıkan cihazlar için)
Vbmeta hazırlama: Rehber: Samsung cihazlarda recovery için vbmeta hazırlama

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı