Samsung A72 süper hızlı şarjda ısınıyor

dr1.6

Hectopat
Katılım
1 Mart 2021
Mesajlar
697
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci/ Müzisyen
Herkese iyi akşamlar. Sorum başlıktaki gibi. Telefonu alalı henüz 1 hafta olmadı. Pil ömrü falan çok iyi sadece kutusundan çıkan şarj aleti ile şarj ederken cihazın üst kısmında birazcık ısınma oluyor. Bu normal midir? Şu anda cihazı 3. kez şarj edişim falan ilk şarj ettiğimde daha çok ısınmıştı şu an çok hafif bir ısınma var. Cihaz yeni olduğundan ilerleyen zamanda düzelen bir durum mu acaba? Telefon 1 saat civarında falan tam şarj oluyor bu arada bunun da bir etkisi var mıdır? Cevaplar için şimdiden teşekkürler 👍
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam konu ile alakasiz ama gercekten o fiyata deymez neredeyse a52 ile ayni ozellikleri var bence iade edebiliyorsaniz edin s20 fe snapdragon alin kamerasi islemcisi vs bin kat daha iyi butun acilan konularda s20 feyi oneriyorlar bende onu oneriyorum konu ile akasiz ama sadece bilgilendirmek istedim.
Cihazdan memnunum dostum. s20 fe yi ben de düşündün fakat hem stok yoktu bulunduğum şehirde hem de bu cihaz daha çok hoşuma gitti benim için önemli olan pil ömrü ve ayrıca a72 ile arlarında uçurum farklar yok.
 
Cihazdan memnunum dostum. s20 fe yi ben de düşündün fakat hem stok yoktu bulunduğum şehirde hem de bu cihaz daha çok hoşuma gitti benim için önemli olan pil ömrü ve ayrıca a72 ile arlarında uçurum farklar yok.
@Elan Morin Tedronai Uçurum farklar var callandor anlatsin size bu isin uzmani kendisi :D. Haydaa ceza yicez dimi simdi modlar bence bilgilendirme oldu yani konu ile alakasiz ama bi yandan da alakasi var.
 
Cihazdan memnunum dostum. S20 FE yi ben de düşündün fakat hem stok yoktu bulunduğum şehirde hem de bu cihaz daha çok hoşuma gitti benim için önemli olan pil ömrü ve ayrıca A72 ile arlarında uçurum farklar yok.

120 Hz, çok daha iyi kamera, 2X daha güçlü işlemci.
Arada uçurum yok, dünyalar var :D
 
Oyun ve kamera ile işi yoksa A72 yeterli olur hocam lakin fiyat farkı az ise S20 FE tercih edilebilir.
Evet telefonda oyun oynamam. Kamerayı da tek tük kullanırım ki hala dediğim gibi bu iki cihazda kamera anlamında uçurum farkı yok. Benim için önemli olan pil ömrü ve ekran. s20 fe amiral gemisi olmasının etkisi ile tabiki de a serisi bir cihazdan daha iyi bir işlemciye sahip olması gerek. Fakat s20 fe nin o güzel 120 hz ekranı ve güçlü işlemcisi maalesef pilini sömürür atar. a72 de 90 hz ekran olması ve 5000 mAh lık pili beni daha çok cezbetti. 1.5-2 gün pil ömrü alıyorum şuan. Zevk meselesi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı