Çözüldü Samsung A74 çıkacak mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
12000

srostea

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, Samsung Galaxy A73 almayı düşünüyorum. Ama sanırım Samsung birkaç güne yeni A serisini çıkartacakmış. Araştırdığımda A74'ün çıkmayabileceği söyleniyor. Fiyatlar her an artabileceğinden hızlı olmaya çalışıyorum. Sizce yeni çıkan A54 A73 fiyatında olur mu, beklemeli miyim? Bir de A54 A73'ten iyi mi? A54'te Exynos varmış. A54'ün özellikleri aşağıda.

Çözüm
Hayır, Galaxy A74 çıkmayacak. S22 FE'yi de pas geçmezler, önümüzdeki 1-2 ay içerisinde Exynos 2300'lü ya da 8+ Gen 1'li bir Galaxy S22 FE görmemiz mümkün.

Ayrıca GSMArena ve Epey gibi sitelere A34'de gelmiş:

Şöyle birkaç haber var. Net bir şey göremedim.

Şöyle birkaç haber var. Net bir şey göremedim.

S22FE'nin bile iptal edildiği bir sürü haber var hocam. Muhtemelen de S23FE gelecek

Hayır, Galaxy A74 çıkmayacak. S22 FE'yi de pas geçmezler, önümüzdeki 1-2 ay içerisinde Exynos 2300'lü ya da 8+ Gen 1'li bir Galaxy S22 FE görmemiz mümkün.

Ayrıca GSMArena ve Epey gibi sitelere A34'de gelmiş:

Çözüm
Merhaba hocam herhangi bir cihaz aldınız mı? Kamera hariç özelliklere baktığımda A54 ile arasında çok fark göremedim, fikrimi sorarsanız ben A54 alırdım, 1 yıl daha fazla güncelleme alacak ve bir tık daha küçük.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı