Samsung A9+ tablet alınır mı?

• Konuyu başlatan ozgeyc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 60

ozgeyc

Yoctopat
Daha fazla  
Ders çalışmak için almayı düşünüyorum. Özellikleri hoşuma gitti. Kalem desteği de mevcutmuş ancak direkt kalemi yok sanırım o konuda ne yapabilirim ve tabletle ilgili genel görüşleriniz nedir? Cevaplarınız için şimdiden. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda A9+ 8 GB versiyonundan yazıyorum 90 Hz falan olsun film ve oyun gibi konularda bayağı tatmin edici bir de içerisinde Samsung DeX var bildiğimiz Linux işletim sistemi bayağı garibime gitmişti bu fiyata başka tabletler vardır ama A9+ 8 GB'den ben memnunum.

Kalem desteği yok hocam o tabletin. Onun dışıda iyi bir tablet o fiyata.

Bende SM-X210NZSATUR modeli var gece çalışırken dizi izlerim diye almıştım 1920 x 1200p olduğu için. 4 GB olduğundan hafif kasma hissi var ama RAM Plus ile +4 GB olsa da bir değişiklik hissetmedim. Yani alırsan direkt 8 GB olanına bak. Ses kalitesini çok beğendim. 2 kenarda da ikişer hoparlör ile yayılan bir sesi var.

Kalem desteği yok hocam o tabletin. Onun dışıda iyi bir tablet o fiyata.
Var diyordu hocam

Şu anda A9+ 8 GB versiyonundan yazıyorum 90 Hz falan olsun film ve oyun gibi konularda bayağı tatmin edici bir de içerisinde Samsung DeX var bildiğimiz Linux işletim sistemi bayağı garibime gitmişti bu fiyata başka tabletler vardır ama A9+ 8 GB'den ben memnunum.

Benim bulduğum 6 GB ama bana o da yeter diye düşünüyorum kalem işini nasıl yapıyorsunuz hocam
Bende SM-X210NZSATUR modeli var gece çalışırken dizi izlerim diye almıştım 1920 x 1200p olduğu için. 4 GB olduğundan hafif kasma hissi var ama RAM Plus ile +4 GB olsa da bir değişiklik hissetmedim. Yani alırsan direkt 8 GB olanına bak. Ses kalitesini çok beğendim. 2 kenarda da ikişer hoparlör ile yayılan bir sesi var.
Benim bulduğum 6 GB ramli mediamarktta 7300 lira bu fiyata başka yerde bulamam gibi

S Pen desteği yok o tabletin. Kalemi dokunmatik kalemle kullanırsın ama avuç içi reddi olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı