Smmmhunter
Megapat
Samsung'un sitesinde her şey çok daha pahalı.Yalnız S6 Lite Samsung'un sitesinde 10000 TL
Samsung'un sitesinde her şey çok daha pahalı.Yalnız S6 Lite Samsung'un sitesinde 10000 TL
Bazı sitelerde 7000 civarlarında gösteriyordu.
Ya ben ekrandada çok değilim ya özellikleri iyi olsun yeter renkleri iyi gösteriyordur diye düşünüyorumda bilmiyorum kullanan varsa aydınlatabilir beni.
oynarsam candy crush gibi ama oynamam rami de bazı resim düzenleyici programlardan dolayı yüksek olsun dedim o yüzden sormuştum 4 gb yetermi böyle programlar için?S6 Lite bana göre ondan daha iyi hem sen oyun oynamayacaksan RAM'e takılmamalısın.
yeterse s6 lite alabilirim ozaman 2024 modelini alabilirim belkioynarsam candy crush gibi ama oynamam rami de bazı resim düzenleyici programlardan dolayı yüksek olsun dedim o yüzden sormuştum 4 gb yetermi böyle programlar için?
Oynarsam Candy Crush gibi ama oynamam RAM'i de bazı resim düzenleyici programlardan dolayı yüksek olsun dedim o yüzden sormuştum 4 GB yeter mi böyle programlar için?
Yeterse S6 Lite alabilirim o zaman 2024 modelini alabilirim belki
picarts gibi resim düzenliyiciÖrnek?
google servislerine takılmazsan Huawei matepad 11 var ve aynı zamandaoynarsam candy crush gibi ama oynamam rami de bazı resim düzenleyici programlardan dolayı yüksek olsun dedim o yüzden sormuştum 4 gb yetermi böyle programlar için?
yeterse s6 lite alabilirim ozaman 2024 modelini alabilirim belki
apk kuruluyorsa öyle kurabilirm bi ara videoları vardı youtube da hala daha oluyorsa öyle kullanabilirimgoogle servislerine takılmazsan Huawei matepad 11 var ve aynı zamanda
Picarts gibi resim düzenleyici
a9+ 8/128 olan modeliA9 muydu a9+ muydu
A9+ 8/128 olan modeli
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.