A51 daha hoş geldi bana tasarım olarak.Ve evet yorum yapan arkadaşlara katılıyorum güncel alman daha mantıklı.2018 yılından kalan cihaz alman mantıklı değil.
@VP67 Çünkü 2 sene önce çıkış yapmış bir cihaz. Mobil platformlarda destek birden kesiliverdiği için güncel olan tercih edilmeli. Yenilikleri güncelleme olarak almayacaktır kısa süre içinde.
Adı üzerinde 2018 yılında çıkan bir cihaz. Donanım ve performans olarak A51 modelinden geride, kamera olarakta A51 daha iyi. Ekran ve batarya olarakta yine A51 daha iyi.
Adı üzerinde 2018 yılında çıkan bir cihaz. Donanım ve performans olarak A51 modelinden geride, kamera olarakta A51 daha iyi. Ekran ve batarya olarakta yine A51 daha iyi.
Ama hocam A9'un arka kasa cam, gorilla glass 5 var hem arka hem önde. A51'de plastik kasa var ve önde gorilla glass 3 var. Malzeme kalitesi olarak A9 daha önde gibi duruyor. Bende bu iki telefon arasında kaldım.
@GorkemRyz Malzeme kalitesi yüzünden A9 2018, A51 modelinden genel olarak iyi olmuyor. Yukarıda da belirttim A51 daha iyi. M31 modelini tavsiye ediyorum A51 yerine.