Samsung A9 vs A51

miracyldiz_

Centipat
beyler Bütçem 2.500 lira. Samsung A9 mu almalıyım yoksa Samsung A51 mi almalıyım? Redmi Note 8 Pro'yu düşündüm fakat Xiaomi'nin arayüzünü pek beğenmiyorum.

Son düzenleme:
A51 daha hoş geldi bana tasarım olarak.Ve evet yorum yapan arkadaşlara katılıyorum güncel alman daha mantıklı.2018 yılından kalan cihaz alman mantıklı değil.

A9 2018 neden alınmaz hocam? Pedere almayı düşünüyorduk da.
Adı üzerinde 2018 yılında çıkan bir cihaz. Donanım ve performans olarak A51 modelinden geride, kamera olarakta A51 daha iyi. Ekran ve batarya olarakta yine A51 daha iyi.

Adı üzerinde 2018 yılında çıkan bir cihaz. Donanım ve performans olarak A51 modelinden geride, kamera olarakta A51 daha iyi. Ekran ve batarya olarakta yine A51 daha iyi.
Ama hocam A9'un arka kasa cam, gorilla glass 5 var hem arka hem önde. A51'de plastik kasa var ve önde gorilla glass 3 var. Malzeme kalitesi olarak A9 daha önde gibi duruyor. Bende bu iki telefon arasında kaldım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı