Samsung Account silinebilir mi?

Sheriff.Official

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, hobi olarak telefon tamiri yapıyorum. Samsung A6 bir cihaz aldım denize düşmüştü. Anakartı temizleyip ekran, hoparlör, titreşim motoru, ahize, kamera ve tuş filmlerini yenileyip cihazı aktif hale getirdim hatta o cihazdan yazıyorum. İçinde Samsung Account var sahibine ulaşamıyorum Android 9.0 sürümünde. OEM kilit açıp reset atsam account silinir mi? FRP olur mu?

Silinmez format atarken onu sorarlar ROM atmanız lazım.

Donanımdan anlarım yazılımla pek alakam yok Odin ile yüklenen cihaz yazılımı oluyor değil mi ROM? IMEI'ye bir şey olur mu Türkiye cihazı benimki.

Rootlu cihazlarda IMEI gider Türkiye cihazlilar gitmez Odin ile sıfırdan yazılım atmaniz gerekiyor ve onun icin kilit ekranin açıp USB hata ayiklamasi açmanız lazim aksi takdirde yazılım hatalı olabilir.

Rootlu cihazlarda IMEI gider Türkiye cihazlilar gitmez Odin ile sıfırdan yazılım atmaniz gerekiyor ve onun icin kilit ekranin açıp USB hata ayiklamasi açmanız lazim aksi takdirde yazılım hatalı olabilir.

Ekran şifrem yok hocam OEM ve hata ayıklama açık xtool diye bir program vardı denedim olmadı. Siteden yazılım indirip Odin ile yüklemem gerekiyor değil mi sadece?

Halletim sıfırlandı cihaz herkese çok teşekkür ederim cidden masraf ettim anakart hariç her şeyi sıfır dizmiştim sağ olun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…