Ek01000
Hectopat
Daha fazla
Selamlar dostlarım, Samsung telefon kullandığım için ekosistemi biraz daha büyütmek için akıllı saat arayışına girdim. Bütçem 2500'e kadar esneyebilir ama daha ucuza pek de değmeyen farklar olursa daha ucuza almak daha iyi olur.
Öncelikle 3 model fark ettim;
Biri Samsung Galaxy Watch 3;
www.akakce.com
İkincisi Samsung Galaxy Watch;
www.akakce.com
Üçüncüsü ise Galaxy Watch Active 2;
www.akakce.com
Bunlardan hangisi en mantıklı saattir? Yapacağım işler belli, nabız, egzersiz takibi, mesajlar vs. Lütfen bu tür akıllı saatlerden anlayan arkadaşlarınız varsa etiketlemeyi unutmayın. Teşekkürler
Öncelikle 3 model fark ettim;
Biri Samsung Galaxy Watch 3;
Samsung Galaxy Watch 3 45 mm SM-R840NZ Akıllı Saat Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung Galaxy Watch 3 45 mm SM-R840NZ Akıllı Saat arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Samsung Galaxy Watch 46 mm SM-R800 Gümüş Android ve iPhone Uyumlu Akıllı Saat Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung Galaxy Watch 46 mm SM-R800 Gümüş Android ve iPhone Uyumlu Akıllı Saat arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Aluminyum Mat Siyah SM-R830NZKATUR Akıllı Saat Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Aluminyum Mat Siyah SM-R830NZKATUR Akıllı Saat arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bunlardan hangisi en mantıklı saattir? Yapacağım işler belli, nabız, egzersiz takibi, mesajlar vs. Lütfen bu tür akıllı saatlerden anlayan arkadaşlarınız varsa etiketlemeyi unutmayın. Teşekkürler
Son düzenleyen: Moderatör: