Samsung akıllı saat önerisi

Ek01000

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Birmingham
Daha fazla  
Selamlar dostlarım, Samsung telefon kullandığım için ekosistemi biraz daha büyütmek için akıllı saat arayışına girdim. Bütçem 2500'e kadar esneyebilir ama daha ucuza pek de değmeyen farklar olursa daha ucuza almak daha iyi olur.

Öncelikle 3 model fark ettim;

Biri Samsung Galaxy Watch 3;
İkincisi Samsung Galaxy Watch;
Üçüncüsü ise Galaxy Watch Active 2;

Bunlardan hangisi en mantıklı saattir? Yapacağım işler belli, nabız, egzersiz takibi, mesajlar vs. Lütfen bu tür akıllı saatlerden anlayan arkadaşlarınız varsa etiketlemeyi unutmayın. Teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben Galaxy Watch active kullanıyorum. Profesyonel sporcu değilim ama salonda spor falan yapmak, bisiklete binmek, yürümek gibi aktiviteler için soruyorsan active serisini öneririm. Spor için güzel bir tercih olur.

2 yıldır Samsung Gear S3 frontier kullanıyorum. Önerim şarjı uzun gideni almanız bir süre sonra şarj işi insanı bıktırabiliyor (Akıllı bilekliklerle kıyaslanınca).

Selamlar dostlarım, Samsung telefon kullandığım için ekosistemi biraz daha büyütmek için akıllı saat arayışına girdim. Bütçem 2500'e kadar esneyebilir ama daha ucuza pek de değmeyen farklar olursa daha ucuza almak daha iyi olur.

Öncelikle 3 model fark ettim;

Biri Samsung Galaxy Watch 3;
İkincisi Samsung Galaxy Watch;
Üçüncüsü ise Galaxy Watch Active 2;

Bunlardan hangisi en mantıklı saattir? Yapacağım işler belli, nabız, egzersiz takibi, mesajlar vs. Lütfen bu tür akıllı saatlerden anlayan arkadaşlarınız varsa etiketlemeyi unutmayın. Teşekkürler :)

Samsung S3 frontier kullanıyorum eğer sıfır varsa al çok güze saat 5 yıl oldu alalı.
Samsung S3 frontier kullanıyorum eğer sıfır varsa al çok güze saat 5 yıl oldu alalı.

Ama yeniye daha yatkın isen yeni nesillerini al.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı