Samsung Ativ Book 2 NP270E5J-X01TR Mac açılırken IOBluetoothHCIController hata veriyor

NVDA Kext'lerini silmen yeterli. Intel Kext'lerini silmek şart değil. Rehberdekileri ne kadar uyguladın ? Chameleon ile boot ettin mi?
Rehberde ne yaptıysanız aynısı yaptım diyebilirim. İlk önce Clover ile kurdum ve boot ettim, olmadı, sonrada Chameleon ile açmaya çalıştım yine olmadı, Chameleon'da kendine reset attı durmadan.

Kurulum yönergelerini hatasız uygulamışsanız, sistemi kurduktan sonra ilk açılışta yazdığınız hatayı veriyorsa sorun büyük ihtimalle ekran kartınız.
Mac kurulu bölüme bir şekilde ulaşamıyorsanız ya da -x komutuyla güvenli modda açamıyorsanız;
Usb'den -s komutu ile başlatın, gelen ekranda yazıların akışını bekleyin komut satırı geldiğinde,
mount -uw / (enter)
cd /System/Library/Extensions (enter)
mkdir intel_back (enter)
mv AppleIntelHD* AppleIntelF* intel_back/ (enter)
touch ../Extensions (enter)
reboot (enter)
Aradaki boşluklara dikkat edin.
Tüm Intel kextleri Extensions içerisine yedekleyip etkisizleştirecektir.
Yeniden Usb'den başlatın ve -v komutuyla açın.
Kolay gelsin.

Kurulum yönergelerini hatasız uygulamışsanız, sistemi kurduktan sonra ilk açılışta yazdığınız hatayı veriyorsa sorun büyük ihtimalle ekran kartınız.
Mac kurulu bölüme bir şekilde ulaşamıyorsanız ya da -x komutuyla güvenli modda açamıyorsanız;
Usb'den -s komutu ile başlatın, gelen ekranda yazıların akışını bekleyin komut satırı geldiğinde,
mount -uw / (enter)
cd /System/Library/Extensions (enter)
mkdir intel_back (enter)
mv AppleIntelHD* AppleIntelF* intel_back/ (enter)
touch ../Extensions (enter)
reboot (enter)
Aradaki boşluklara dikkat edin.
Tüm Intel kextleri Extensions içerisine yedekleyip etkisizleştirecektir.
Yeniden Usb'den başlatın ve -v komutuyla açın.
Kolay gelsin.

Teşekkürler hocam, bu haftasonu tekrardan deniyeceğim. İlk önce Windows'dayken lisansımı alıyımda. :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı