Samsung Atıv Book 9 Lite Nasıldır?

kartalkaya19

Megapat
Merhaba
Samsung Atıv Book 9 Lite'in fiyatı 1399 TL indi. Benim bu bilgiayar da tek merak ettiğim internet performansı.
Sizce bu bilgisayar ,nette 7-8 sayfa açımında kasarmı,takılırmı? Ben bu bilgisayarı sadece internete giriş ve yazı yazmak için kullanacağım.
Sizce nasıldır? 1399-TL verilirmi?

Samsung NP905S3G-K04TR
İŞLEMCİ TİPİ:AMD QUAD-CORE 4 ÇEKİRDEK
İŞLEMCİ HIZI 1.4 GHz
İŞLETİM SİSTEMİ WINDOWS 8.1
RAM KAPASİTESİ: 4 GB
RAM TİPİ:DDR3
EKRAN KARTI TİPİ:pAYLAŞIMLI EKRAN
KARTI MARKASI:AMD
EKRAN KARTI:AMD RADEON HD 8250 EKRAN
BOYU13.3(")
EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ1366x768
EKRAN TİPİLED HD
SABİT DİSK KAPASİTE:128 GB SSD
OPTİK SÜRÜCÜUYGULANMAZ
WIRELESS802.11
B/G/N
BLUETOOTHEVET
USB BAĞLANTI ADEDİ1xUSB 3.0-1xUSB
2.0
HDMIEVET
WEBCAMEVET
KART OKUYUCU3 IN 1
PİL HÜCRE SAYISI2
HÜCRELİ
BİLGİSAYAR AĞIRLIĞI1,44 KG
GARANTİ SÜRESİ2 YIL

ÖZELLİK DEĞER
CPU Ailesi: AMD QUAD-CORE
Standart Sistem Belleği: 4GB

İnternette herhangi bir sorun olmaz. Sadece internet için alıyorsan fiyatı yüksek derim.

Teşekkürler kenan1234
Bu cihazın inceliği(16,9mm) ve ağırlığı 1,44kg dış görünüşü tam aradığım gibi,bu fiyata bu incelikte ve ağırlıkta başka bulamadım.
Bu cihazı geçen hafta sonu az daha alıyordum ama , AMD A06 işlemci internette takılma yapar dediler.Hatta yapılan testlerin birinde 2 proğramı yan yana açmaktan aciz demişler inanamadım. Sonuçta Quand Core 4 çekirdekli 128 SSD li 4 GB Ram'li bir cihaz . Sırf işlemci hızı 1,0Ghz turbo ile 1,4Ghz'e çıkabiliyor diye söylüyorlar her halde.
Ben oyun vs.oynamam. Bu cihaz ile bol internete girerim ve yazı yazarım.İnternette sayfa açımlarında kasmasın yeter.
https://www.technopat.net/2013/10/03/ativ-book-9-lite-teknik-ozellikleri-ve-detaylari/#comment-5780
Slm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler kenan1234
Bu cihazın inceliği(16,9mm) ve ağırlığı 1,44kg dış görünüşü tam aradığım gibi,bu fiyata bu incelikte ve ağırlıkta başka bulamadım.
Bu cihazı geçen hafta sonu az daha alıyordum ama , AMD A06 işlemci internette takılma yapar dediler.Hatta yapılan testlerin birinde 2 proğramı yan yana açmaktan aciz demişler inanamadım. Sonuçta Quand Core 4 çekirdekli 128 SSD li 4 GB Ram'li bir cihaz . Sırf işlemci hızı 1,0Ghz turbo ile 1,4Ghz'e çıkabiliyor diye söylüyorlar her halde.
Ben oyun vs.oynamam. Bu cihaz ile bol internete girerim ve yazı yazarım.İnternette sayfa açımlarında kasmasın yeter.
ATIV Book 9 Lite Teknik Özellikleri ve Detayları » Technopat
Slm.
İşlemcinin çok fazla sıkıntı olacağını sanmıyorum. Benim bilgisayarımdaki işlemcide 1.7ghz hızında internettede dolaşıyorum. Oyunda oynuyorum en ufak kasma yok.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı