Samsung Ativ Book 9 OS X kurma

elfthequeen

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Ben Samsung Ativ 9 Ultrabook a OS X kurmak istiyorum. Model code np905s3g-k04tr
Hızında değişme olur mu? Daha iyileşir mi pc ?
Yardımlarınızı bekliyorum
Teşekkürler

Merhabalar,
Sistem bilgilerini pc den aldığım gibi yazıyorum . Teşekkürler
Operating System: Windows 10 Home Single Language 64-bit (10.0, Build 10586) (10586.th2_release_sec.160223-1728) Language: Turkish (Regional Setting: Turkish) System Manufacturer: SAMSUNG ELECTRONICS CO., LTD. System Model: 905S3G/906S3G/915S3G/9305SG BIOS: P13RBV.083.140805.FL Processor: Quad-Core Processor (up to 1.4GHz) (4 CPUs), ~1.0GHz

Donanımı Bilmek / Sosyalde Donanım Uyumluluğu Hakkında Konu Açmak
Eğer Laptop’ unuzun donanımını bilmiyorsanız kesinlikle başarılı bir OS X kurulumu şansınız çok az. Bu yüzden sosyal de cihazına OS X uyumluluğu hakkında konu açarken de bize danıştığınızda size yardımcı olmamızı istiyorsanız donanım bileşenlerini ayrıntılı yazmak en önemli adımdır.
Konu açacağınız zaman donanım bilgilerinizi aşağıdaki gibi paylaşın.
  • Sistem: Üretici / Model + bootloader
  • CPU: Detaylı CPU modeli + Anakart yonga seti
  • Grafik: Bütün grafik aygıtları + Laptop Dahil Ekran Çözünürlüğü

Örnek:

• Sistem: HP ProBook 4540s + bootloader (Clover)
  • CPU: i5-3320m/HM76
  • Grafik: HD4000, 1366x768

Grafik, CPU ve Anakart yonga setini bulmak için CPU-Z kullanın. Yada AIDA 64 kullanabilirsiniz.

Merhabalar,
Dediğiniz programı yükledim. Bilgileri paylaşıyorum. Şayet yine de konuyu o şekilde aç derseniz sorun değil, tekrar açarım.

CPU Türü :QuadCore AMD Temash, 1400 MHz (14 x 100)
Anakart Adı : Samsung NP905S3G
Anakart Kimliği : <DMI>
Grafik : AMD Radeon HD 8250
3D-Hızlandırıcı : AMD Radeon HD 8250 (Temash)
Monitör :AU Optronics B133XTN01.5 [13.3" LCD]

Bootloader nedir nereden bakılır bilemedim. Bu bilgileri tavsiye ettiğiniz AIDA 64 programından aldım.

Teşekkürler

OS X AMD işlemcileri desteklemiyor. Niresh' in hazırladığı AMD işlemciler için hazırlanmış distrolar var. Ancak işlemcin ile ilgili herhangi bir referans kaynak bulamadığım için özellikle şu OS X verisyonu çalışır diyemem. Ancak Cihazının modeline göre konuşursak Niresh Mountain Lİon yada Mavericks olabilir.
Hackintosh ISO (Hackintosh Distro) - Hackintosh Zone

Merhabalar, nasılsınız?
Tüm işlemleri yaptım. Niresh Mavericks de yükledim. USB den yüklemeyi seçtim dosta ekran elma logosunda takılı kalıyor. Tavsiyeniz olur mu?
Teşekkürler

Merhaba,
Bu verdiğiniz linkteki yönergelere göre yaptım. Benim boot menüm biraz değişik ama arayıp bulup yaptım. Bunların sonucunda elma logosuna kadar geliyor fakat orada kalıyor. -f -V li komutlar denedim ama nafile. Belki boot menüsündeki farklılıktan eksik birşey yapmış olabilirim. Resim atarsam yardımcı olma şansınız olur mu?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı