Samsung b-die RAM alınır mı?

rintarou

Hectopat
Katılım
4 Mart 2020
Mesajlar
462
Merhabalar yarın 2 adet 2x8 3200MHz RAM alacağım yaklaşık 1 yıllıklar. 550 liraya alacağım, sizce değer mi? Tam anlamadığım için görsel bıraktım.

96c87eea-2548-426e-96a8-1f5e5fb30b1d.jpg
 
Bu Samsung B Die değil, Samsung C Die. Thaipoon Burner bu iki çipi sürekli karıştırıyor, 3200 MHz CL 16 Corsair RAM'den Samsung B Die çıkamaz. Ama fiyat çok ucuz diye yine de alınır.
 
Bu Samsung B die değil, Samsung C Die. Thaipoon Burner bu iki çipi sürekli karıştırıyor, 3200 MHz CL 16 Corsair RAM'den Samsung B Die çıkamaz. Ama fiyat çok ucuz diye yine de alınır.

Testleri, 1x8 şeklinde yaptırdım. Yani ikisi de takılı değildi, bir de tam sonuç verebilecek bir test öneriniz var mı?
 
Testleri, 1x8 şeklinde yaptırdım. Yani ikisi de takılı değildi, bir de tam sonuç verebilecek bir test öneriniz var mı?

1x8 şeklinde veya 2x8 şeklinde olması bir şey değiştirmez, bu RAM'ler kit halinde alındıysa zaten ikisi de tıpatıp aynıdır. Eğer çipinin Samsung C Die olduğunun 100% emin olmak istiyorsanız RAM'in arkasındaki etikette yazar. Ama ben zaten Samsung B Die olmadığının garantisini sana şu an veriyorum o yüzden bakmana pek gerek yok.
 
1x8 şeklinde veya 2x8 şeklinde olması bir şey değiştirmez, bu RAM'ler kit halinde alındıysa zaten ikisi de tıpatıp aynıdır. Eğer çipinin Samsung C die olduğunun 100% emin olmak istiyorsanız RAM'in arkasındaki etikette yazar. Ama ben zaten Samsung b die olmadığının garantisini sana şu an veriyorum o yüzden bakmana pek gerek yok.

Hemen resim alıp dönüyorum.
 
Tam olarak nerede, göremedim.Ramın üstünde mi yazıyor?
Ram’in arkasındaki etikette yazar. Ancak, direk olarak Samsung B Die veya Samsung C Die diye yazmaz. Ver .... diye yazar ve Ver yazısından sonra bir sayı vardır. Eğer o sayı 4.31 ise Samsung B Die idir 4.32 ise Samsung C Die idir. Ama 4.31 Samsung B Die olup hiç overclock olmayan ramler de gördüm daha önce.
 
RAM'in arkasındaki etikette yazar. Ancak, direk olarak Samsung B Die veya Samsung C Die diye yazmaz. Ver... Diye yazar ve Ver yazısından sonra bir sayı vardır. Eğer o sayı 4.31 ise Samsung B Die idir 4.32 ise Samsung C Die idir. Ama 4.31 Samsung B Die olup hiç overclock olmayan RAM'ler de gördüm daha önce.

Evet C die, kargo parasıyla ortama 600 civarlarına gelecek yine de alınır mı?
 

Geri
Yukarı