Samsung Buds 2 nasıldır?

• Konuyu başlatan MaRdT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.158

MaRdT

Decapat
Samsung Buds 2 almayı düşünüyorum ama bazıları kulaktan sürekli düştüğünü ve sesin kalitesiz olduğunu söylüyor.
Böyle bir sorun yaşar mıyım? Fakat bazı kişiler ise aşırı övüyor kulaklığı.
Samsung Galaxy Buds 2 bu site sizce güvenilir mi?
Varsa başka 1000 TL civarı kulaklık önerilerinizi beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet iyi bir seçenek olabilir. Samsung cihaz kullanıyorsanız daha da iyi olacaktır.

Alternatif:

Alternatifin alternatifleri 😃 :

Soundpeats Mini Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Soundpeats H2 Hybrid Dual Driver TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Samsung cihaz kullanıyorsanız bence Buds 2 alın. Kendim yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum gayet memnunum.

Bu site güvenilir midir?

Kulaktan düşme kulağa bağlı, bende düşüyordu mesela. Sesinin kalitesiz olduğu doğru değil, fiyatına göre iyi.

Site sizce güvenilir mi?

Samsung cihaz kullanıyorsanız bence Buds 2 alın. Kendim yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum gayet memnunum.

Dip ses var mı?

Turkcell'in kendi sitesi güvenilirdir.

Bu site güvenilir midir?

Site sizce güvenilir mi?

Dip ses sorununa denk gelmedim ben.

Gayet iyi bir seçenek olabilir. Samsung cihaz kullanıyorsanız daha da iyi olacaktır.

Alternatif:

Bu modeli de çok düşündüm ama gürültü engelliyicisi samsunga göre kötü sanırım

Bu site güvenilir midir?

Site sizce güvenilir mi?

Dip ses var mı?
Bu siteyi hiç kullanmadım maalesef. Birçok alternatif mevcut, onlara da bakabilirsiniz.

Kulaktan düşme kulağa bağlı, bende düşüyordu mesela. Sesinin kalitesiz olduğu doğru değil, fiyatına göre iyi.

Şöyle bir önerim olacak zamanında hediye olarak vermişlerdi çeşitli şekillerde ve boyutlarda kulaklık için slikonum var Buds 2'ye takıp kulağıma göre olanını kullansam herhangi bir uyumsuzluk yaşar mıyım?

Bu siteyi hiç kullanmadım maalesef. Birçok alternatif mevcut, onlara da bakabilirsiniz.

Çoğunda fiyat ya gereksiz fazla ya da ucuz ve yorumları iç açıcı değil orijinal olmasını istiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı