Samsung Buds 2 vs Samsung Buds FE

EfeOzcann

Hectopat
Yer
Bornova
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu ikisinden birini almayi dusunuyorum ama birkac sorum var:
-Telefonumun markasi Vivo ve Samsung olmadigi icin herhangi gibi bir ozellik kullanamama durumu olur mu?
-Hangisinde disariya ses verme olayi daha dusuktur?
-Temel amacim okula erken gittigim icin okulda sabah video izlemek ve servis beklemek olacak bu da en fazla 2 saat oluyor.
-Yagmurda veya birkac damla su gelse sıkıntı cikarirlar mi?
-İkisi arasinda onemli farklar var mi yoksa benzerler mi?

1) bildiğime göre Samsung telefonlarla daha optimize ve iyiler.
2) benzerdir ama Buds 2 belki bir tık önde olabilir
3)2 saatten çok daha fazla götürür ikisi de.
4) birkaç damladan ikisi de sıkıntı çıkarmaz.
5) ikisi de benzerler küçük farklar var.

Peki hangisini tercih edersiniz aynı parada olsa veya insanlar hangisini daha çok seçiyor çünkü bir yerde ergonomi bir yerde teknoloji var.

Aşırı fazla değil. Ayrıca kulaktan düşme sorunu eğer sağlam oturtur iseniz olmaz.

Hocam biraz fazla soru sordum kusura bakmayın ama aklıma gelen son sorum olacak dışarıya ses verir mi yüzde elli ses seviyesindeyken ayrıca ANC hakkinda bilgidiniz var mıdır?

Çok kararsız kaldım niyeyse bir yanda teknoloji bir yanda ergonomi ama korkum şu Buds 2'de güzel özellikler var ama telefonum Android 10 olduğu için kullanamayabiliyormuşum.

Alin gecin. O paraya pisman edecegini sanmiyorum.

Kulaktan dusme de muhtemelen olmaz cunku Buds FE kulaga cogunlukla oturuyor, ortalama kulak sekliniz varsa oturur. Nasil anlatilir bu durum bilmiyorum ama ergonomi anlaminda Buds 2'den daha basarili. Kotu degil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı