Samsung Buds FE alınır mı?

pezasd

Hectopat
Daha fazla  
Samsung Buds FE almayı düşünüyorum kullananlar bilgilerini aktarabilir mi, biraz daha bekleyip Buds 2mi almalıyım? (telefonum Samsung, baska kulaklik düşünmüyorum)

Samsung Buds FE almayı düşünüyorum kullananlar bilgilerini aktarabilir mi, biraz daha bekleyip Buds 2mi almalıyım? (telefonum Samsung, baska kulaklik düşünmüyorum)
Buds2 vs BudsFE deseler BudsFE derim. Aradaki farka degecek bir kalite farki yok. FE parasini sonuna dek hakediyor ve alınır.

Buds fe mis gibi kulaklık ben de kullanıyorum anc desen çok iyi ses kalitesi desen çok iyi konfor desen iyi harika kulaklık al geç.

Samsung Buds FE almayı düşünüyorum kullananlar bilgilerini aktarabilir mi, biraz daha bekleyip Buds 2mi almalıyım? (telefonum Samsung, baska kulaklık düşünmüyorum)

Bende 1 ay önce aldım çok memnunum. Daha önceden hep yan sanayi kablosuz kullaklıklar kullandım. Keşke daha önce alsaymışım dedirtti bu kulaklık bana. Bende araştırarak aldım Buds 2 mi yoksa FE modeli alayım diye ama kullananların çoğu Buds 2 modelinden çok fazla bir fark olmadığını belirterek ve fiyat farkı fazla olduğu için FE modelini seçtim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı