Samsung Buds FE alınır mı?

mist or beast

Decapat
Daha fazla  
Telefonum Samsung Galaxy S24 FE. Müzik dinlemek, telefonda konuşmak ve ara sıra video izlemek için kullanacağım. Diğer kulaklıklarla da kıyaslandığı zaman parasına değer mi?

Telefonum Samsung Galaxy S24 FE. Müzik dinlemek, telefonda konuşmak ve ara sıra video izlemek için kullanacağım. Diğer kulaklıklarla da kıyaslandığı zaman parasına değer mi?

1800e daha iyisi vardir belki bilmiyorum şu anda, ben 5 Kasım 2023'ten beri kullanıyorum. Sarki dinlerken ben memnun kaldim. Video, film vsde izliyorum. Memnunum. ANC'si iyi sayilir. Kutusu premium hissettiriyor. Ben mentesesi harici seviyorum malzeme kalitesini. Kapagi kotu hissettiriyor. Sallaniyor birazcik.
Sarji az gidiyor bence. Saat ya da gun olarak olcmedim ama Buds 3 Pro'ya gore az gidiyor. Tabii ben gunun 10 saati falan kullanıyorum. 3gunde bitiyor herhalde. Normal denebilir o yuzden. Kutu icerigi tamnin edici. Normal boyutta şarj kablosu cikiyor. 3 tane kulakcik ve kulakta rahat durmasi icin kanatcik ve rahat edemezseniz cikartmaniz icin duz lastigi var.
Merak ettiginiz bir konu olursa sorabilirsiniz.
Samsung cihaziniz oldugu icin Alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı