Samsung Buds FE vs AirPods 2. Nesil

Guard.ssl

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CİHAZLARIM:
M1 MacBook Air
AirPods 4
iPad 8
iPhone 15 Pro
Samsung S9
Apple Watch 3
Meslek
Ögrenci
Merhaba! Bir kulaklık alma arifesindeyim ancak malum fiyatlar ve bazı ön görüşlerim olduğu için destek almak istedim. AirPods almak pek içime siniyor ancak hem çok eski hem outlet ürün olacağından korkuyorum ancak Buds FE ise sıfır ve yarı fiyatına hem yeni ama Apple ekosistemim mevcut sorun yaşar mıyım şu anki kulaklığım Xiaomi Buds 3 Lite Total 2600 TL bütçem var ne önerirsiniz? ( ayrıca tablet de alacağım A9+ olduğu için Samsung dedim başka öneriniz varsa beklerim )

AirPods 2. nesil gerçekten de eski bir model. Apple, Beats'i satın aldıktan sonra ekosistemine dahil etti mi bilmiyorum ancak aynı bütçelere Beats tarafında daha F/P bir model bulunabilir belki.

AirPods 2. nesil gerçekten de eski bir model. Apple, Beats'i satın aldıktan sonra ekosistemine dahil etti mi bilmiyorum ancak aynı bütçelere Beats tarafında daha F/P bir model bulunabilir belki.

Evet Beats dahil olmuş vaziyette diye biliyorum ama pek araştırmadım şimdi kontrol edeceğim ama bütçemi aşabilir gibi duruyor.

Evet Beats dahil olmuş vaziyette diye biliyorum ama pek araştırmadım şimdi kontrol edeceğim ama bütçemi aşabilir gibi duruyor.
Amazon'da Beats Studio Buds, 2. nesile göre daha uyguna geliyor. Ayrıca ben de kontrol ettim, bir videoda kulaklığın kapağı açılınca ekranda arayüz çıkıyor. Ekosisteme dahil sanırım. Bir de Beats tarafında ANC var ancak genel olarak AirPods ile aralarındaki kalite farkları nasıldır bir fikrim yok.

Amazon'da Beats Studio Buds, 2. nesile göre daha uyguna geliyor. Ayrıca ben de kontrol ettim, bir videoda kulaklığın kapağı açılınca ekranda arayüz çıkıyor. Ekosisteme dahil sanırım. Bir de Beats tarafında ANC var ancak genel olarak AirPods ile aralarındaki kalite farkları nasıldır bir fikrim yok.

Bence keza aynıdır bir nevi ama ANC olması iyi bir özellik ayrıca Beats de güvenilir bir markadır Apple aldığından beri daha iyi kâr payları elde etti bir bakayım çok sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı