Samsung C24FG73 vs MSI MAG241CR

Weqezy

Centipat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar yukarıda gördüğünüz üzere bu 2 monitör arasında sıkışıp kaldım. Genelde R6, Valorant ve PUBG oynuyorum yani genelleme yaparsak rekabetçi oyunlar oynuyorum hangisi oyunu daha iyi oynamamı etkiler? Ve araştırmalarıma göre Samsung C24FG73 özel Quantum Dot renk teknolojisi ve Black Equilizer özelliğinden dolayı galiba Samsung C24FG73'ü seçeceğim ama sizin de düşüncelerinizi almak istiyorum. lütfen bu zaten seçimi yapmış deyip yorum yapmamazlık yapmayın sizin yorumlarınız benim için önemli, şimdiden sağ olun.

Zaman ben yoluma Samsung C24FG73 ile devam etmeliyim.
Zaman ben yoluma Samsung C24FG73 ile devam etmeliyim.

Profesyonel oyuncular 24 ınch alın diyorlar ama 27inch i indirimde 200 küsur daha verip 24 ınch mi almalıyım yoksa 27 ınch mi?
@Discorama Music? Bende senin gibi Overwatch, Warzone PUBG falan oynuyorum 27inch mi yoksa 24inch mi önerirsin monitöre yakın oturduğunda fullhd 27 incide pikselleşme olur diyorlar ondan tırstım fikrin nedir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı