Samsung C27HG70 Display Port 1.4 Desteği

Samperfe

Hectopat
Daha fazla  
Samsung C27HG monitör aldım. Monitör ayarlarında Display Port seçeneklerinde 1.1 1.2 var 3 seçenekte yine 1.2 var. 3. seçenek 1.4 olması lazım. Bu monitörü kullanan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir seçenek yok. Kullanma kılavuzu en fazla 1.2 diyor ki zaten o monitörde üstüne gerek yok.

Son düzenleme:
Böyle bir seçenek yok. Kullanma kılavuzu en fazla 1.2 diyor ki zaten o monitörde üstüne gerek yok.
Recep Bey cevap için teşekkürler. Ali Bey ile yapmış olduğumuz inceleme videonuzu izlediğimde üç seçenek vardı 1.4 sürümü de görünüyordu videoda. Benim monitörde 1.2 seçenegi 2 tane görünüyor.

Aynı monitöre sahibim ve aynı sorunu yaşıyorum. Elimde 1.4 displayport kablo var. Fakat monitör 1.2 ye kadar destekliyor. Burada yazılanlara göre güncellemeyi yaptım değişen bir şey olmadı. Güney Kore Samsung sitesinden en yeni güncellemeyi kurdum yine olmadı. Acaba sorun ekran kartımdan kaynaklanıyor olabilir mi? Ekran kartım AMD R9 380x
Ayrıca yazmayı unutmuşum. Display seçeneklerinden 1.2 yi değilde 1.2 ve üstü seçeneğini seçtiğimde bilgisayarı yeniden başlattığımda ekrana görüntü gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…