Samsung C27HG70 Display Port 1.4 Desteği

Samperfe

Hectopat
Daha fazla  
Samsung C27HG monitör aldım. Monitör ayarlarında Display Port seçeneklerinde 1.1 1.2 var 3 seçenekte yine 1.2 var. 3. seçenek 1.4 olması lazım. Bu monitörü kullanan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir seçenek yok. Kullanma kılavuzu en fazla 1.2 diyor ki zaten o monitörde üstüne gerek yok.

DisplayPort Ver.
Select your DisplayPort version.
――Incorrect settings may cause the screen to go blank. If this occurs, check the device specifications.
――If the monitor (when set to HDMI1, HDMI2 or DisplayPort) is in power saving mode or is displaying the
message Check Signal Cable or power saving mode activates, press the JOG button to display the functionbutton
screen and then select the button to display the On Screen Display (OSD). You can select 1.1, 1.2 or
1.2↑.
――If setting the DisplayPort Ver. to 1.1, for the bandwidth limitation of the DisplayPort 1.1 protocol, the actual
maximum output refreshing rate of the display cards cannot achieve the level of 120 Hz/144 Hz.
――If you select 1.2↑, the monitor can support up to 2560 x 1440 @ 144 Hz and 10-bit color signals.

DisplayPort Ver.

DisplayPort sürümünüzü belirtin.

― Yanlış ayarlar ekranın kararmasına neden olabilir. Bu gerçekleşirse, cihazın teknik özelliklerini kontrol edin.
― Monitör (HDMI1, HDMI2 ya da DisplayPort olarak ayarlandığında) güç tasarrufu modundaysa veya Kabloyu Kontrol Et mesajını görüntülüyorsa ya da güç tasarrufu modu etkinleşirse, JOG düğmesine basarak işlev düğmesi ekranını görüntüleyin ve sonra düğmesini seçerek Ekran Kumandasını (OSD) görüntüleyin. 1.1, 1.2 veya 1.2↑ seçeneğini seçebilirsiniz.
― DisplayPort 1.1 protokolünün bant genişliği sınırlaması için DisplayPort Ver. 1.1 olarak ayarlanırsa, ekran kartlarının gerçek maksimum çıktı yenileme hızı 120 Hz/144 Hz düzeyine ulaşamaz.
― 1.2↑ seçeneğini belirlerseniz monitör en fazla 2560 x 1440 @ 144 Hz çözünürlüğünü ve 10 bit giriş sinyalini destekleyebilir.

Son düzenleme:
Böyle bir seçenek yok. Kullanma kılavuzu en fazla 1.2 diyor ki zaten o monitörde üstüne gerek yok.
Recep Bey cevap için teşekkürler. Ali Bey ile yapmış olduğumuz inceleme videonuzu izlediğimde üç seçenek vardı 1.4 sürümü de görünüyordu videoda. Benim monitörde 1.2 seçenegi 2 tane görünüyor.

Aynı monitöre sahibim ve aynı sorunu yaşıyorum. Elimde 1.4 displayport kablo var. Fakat monitör 1.2 ye kadar destekliyor. Burada yazılanlara göre güncellemeyi yaptım değişen bir şey olmadı. Güney Kore Samsung sitesinden en yeni güncellemeyi kurdum yine olmadı. Acaba sorun ekran kartımdan kaynaklanıyor olabilir mi? Ekran kartım AMD R9 380x
Ayrıca yazmayı unutmuşum. Display seçeneklerinden 1.2 yi değilde 1.2 ve üstü seçeneğini seçtiğimde bilgisayarı yeniden başlattığımda ekrana görüntü gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı