Samsung C27HG70 Firmware Güncelleme

Menü ayarlarından bir şeyler deneyin bakalım. Ghosting'e buradan yardım etmek zor.

Ne kadar ayar varsa denedim felaket ghosting yapiyor. Bir sure kullanicam, kendi BenQ XL2411 monitorumu satiyorum birisiyle sozlestik gelip alacak. Oyunlarda felan rahatsiz ediyor ama dikkat etmezsem gozume carpmiyor. Garantiye vericem biraz daha zaman gecsin.

En yeni firmware Kore sitesinde kullanıma açık,ben yaptım dil olarak değişen bir sey olmuyor ve bu en son surumu su an..Yuzde 70 g-sync ve diger sorunları duzeltmısler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En yeni firmware Kore sitesinde kullanıma açık,ben yaptım dil olarak değişen bir sey olmuyor ve bu en son surumu su an..Yuzde 70 g-sync ve diger sorunları duzeltmısler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Samsung'un Güney Kore sitesinden indirdiğim "LC27HG70_Firmware.exe" dosyasını Avira'yla taratınca uyarı verdi. Güncelleyecektim ama şimdi şüpheye düştüm.

Dosya Ekleri

• Avira detection firmware.png
    Avira detection firmware.png
    10,8 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
Öncelikle monitörlerde BIOS değil Firmware olur.

Cihazınıza ait Firmware güncellemesi burada mevcut: 27" QLED Gaming Monitor | Samsung Support CA

• Desteklenen USB biçimleri: FAT, FAT32 ve NTFS.
  • CHG70 için her dosyanın BIN formatında olduğundan ve dosya isminin de aşağıdaki gibi olduğundan emin olun:
    • M-HG7**CCAA-****.*[4 rakam].Bin
      • **: Ekran Boyutu
      • ****.*: Sürüm numarası
      • 4 rakam: Doğrulama kodu
    • CHG70 32" için örnek dosya adı: m-HG732CCAA-1000.0[6E80].bin
  • Dosya, USB bellek kök dizininde olmalı!
  • Eğer No valid update files found. Please check your USB device and try again. hatası alırsanız bunun sebebi şunlar olabilir:
    • USB1 portunda bellek takılı değil
    • USB disk formatı desteklenmiyor
    • USB bellekte geçerli bir upgrade dosyası yok ya da dosya ismi hatalı
  • Güncelleme esnasında bir hata olursa monitör önceki sürümle çalışmaya devam edecektir.

Adım adım güncelleme:
  1. USB belleği USB1 portuna takın, üstteki port:

Eki Görüntüle 341133
  2. OSD menüsünü açın ve aşağı ok tuşluna 5 saniye boyunca basılı tutun:

Eki Görüntüle 341134
  3. Do you want to Update VIA USB ibaresi çıkınca Yes seçeneğini seçin:

Eki Görüntüle 341135
  4. Update Now bildirimi gelince tekrar Yes deyin:

Eki Görüntüle 341136
  5. Güncelleme işlemi başlayacak:

Eki Görüntüle 341137
  6. İşlem bitiminde monitör otomatik olarak yeniden başlayacak.

Aynı monitör bende var benim sorunum daha farklı size Facebook üzerinden yazdım abi. 1025.0 sürüm var bende en güncel sanırsam bu yüzden güncelleme yapamıyorum USB ile. Sorunumu video olarak atmıştım size. İşin ilginç yanı eski monitörüm de HDMI ile bağlantı yaparken hiç böyle bir hata vermiyordu aynı kartı kullanıyordum. Bu monitörde ne için böyle yapıyor bilmiyorum.

Son düzenleme:
Merhabalar kac haftadır bakıyorum ama LC27 CHG70 modelinin 1025 güncellemesini bulamadım bilen yada bi bilgisi olan varmı acaba

Hocam bulabildinizmi son sürümü
LC 27HG70 in son sürümü 1023.0 ve ben onu kullanıyorum 1025 güncellemesi olduğu kanısına nereden vardınız merak ediyorum doğrusu ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı