Samsung C27HG70 oyunlarda parlaklık sorunu

Daha fazla  
Samsung C27HG70 kullanıyorum. Oyunlarda full screen olduğu zaman ekranda sürekli parlaklık değişimleri oluyor kıpıyor gibi, ne olabilir? Ek bilgi olarak G-Sync compatible kullanıyorum monitörü. Monitörün tüm teknik özelliklerine linkten ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı monitör var, ışık sızması yüzünden iade edeceğim. Sizde de var mı ışık sızması ?
Birde DisplayPort 1.4 mü yazıyor 1.2 ve üzeri mi ?

Bende de aynı monitör var, ışık sızması yüzünden iade edeceğim. Sizde de var mı ışık sızması ?
Birde DisplayPort 1.4 mü yazıyor 1.2 ve üzeri mi ?
Bende de ışık sızması var ve bu konu hakkında çok kafa patlattım ama anladığım kadarıyla servise gitse bile çoğu firma ışık sızmasını normal kabul ediyormuş. Işık sızması aşırı derecede değilse ve sadece ışık sızması testinde gözüküyorsa yani hafifse bence iade etmeyin çok iyi bir monitör. Bende Display Port 1.2↑ yazıyor.

Hmm anladım, DisplayPort aynı şekilde, Bilgisayar kapınış ve açılışta, siyah ekranlarda çok net belli oluyor bende. Hakkım varken iade edeceğim kabul edilirse ne ala, kabul edilmese mecbur kullanacağız.

Zahmet olmazsa siyah ekranda görüntü paylaşır mısınız ?

Hmm anladım, DisplayPort aynı şekilde, Bilgisayar kapınış ve açılışta, siyah ekranlarda çok net belli oluyor bende. Hakkım varken iade edeceğim kabul edilirse ne ala, kabul edilmese mecbur kullanacağız.

Zahmet olmazsa siyah ekranda görüntü paylaşır mısınız ?
Gözle görülen görüntüyü telefon kamerasıyla aktarmak maalesef mümkün değil. Daha önce monitörün fotoğrafını çektiyseniz bilirsin, normalde olanın 10 katı fazla gösteriyor sızmayı. Fakat odada ışık kaynağı varsa kesinlikte gözle görülmeyecek kadar az. Eğer odadaki tüm ışıkları kapatıp, monitör parlaklığını son seviye yaparsanız elbette ki sızma gözükür ama buradaki olay: oyun oynarken, film-dizi izlerken seni rahatsız edip etmediği.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı